horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Arıyorum. Evinde kenarda köşede kalmış duruyo olabilir, amcanızın satmayı düşündüğü stüdyo ekipmanında olabilir, sitenizin kenarıdaki elektronikçi hamza amcada olabilir. Eğer varsa bana haber verebilirsiniz. Veriniz. Ver![hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 lan arasanıza etrafı biraz!... kanepenin altına da bak...[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 ha neyn? bu kulaklık ne iş yaparken kullanılan türden?[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Delanoresse, 27 August 2003 00:25 tarihinde demiş ki: yigidi oldurur yogurdunu yemezdim
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 bu les paul ve ya mesa boogie gibi oldu kernarda köşede antika warsa alıım[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım!
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 deamon boş diilsin bakıyorum. çaktırma. önemli bişi diil ya. hurda işte canım...[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
aente Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 neden özellikle bu markalar?[hline]aente is alone this way aente: Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 hurda abi adma koleksyon yapıo...bi özelliği yok...[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım!
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 yani.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 euheueh elektro center var mustafa yildirim dogubankta bu adam kadar komik ve denyo bir anadolulu gormedim, pazarlik kabiliyetin varsa tertemiz is cikartirsin[hline]
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 sanmam[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım!
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Silthanas saol bilgi için. Gidip bakiim. Yok öle çok pahalı olduundan diil ya. Bulamadım hiç de işte o zamanlar hayatımda paticik yoktu. Ehe. Sennheisser olsa daa iyiydi ama neyse şükür.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 çok saol be. Ulan bi buliim var ya.. ee... teşekkür etçem sana bi daha. :)[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 anfi de de behringer derim =) aldık mı almadık ama o da güzeldir...[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım!
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Ayrıca yeni kapalı bi koss alıp sokakta kullanmayı da düşünürüm ama bi sennheisser 210 bulursam allahım ne kadar süper olur.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 evet behringer güzel. fiyat performans olarak. ampeg de çok iyidir. ama vox süperdir işte fiyat performans olarak özellikle...[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Temizliiik yuh yani[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 var var biliyorum. ben hurda olanlarını almaya niyetlenmiştim. Bi de valla benim baktığım bikaç yer "türkiede bulamassın onnarı abi. alamnyadan getirtçen" demişlerdi. iyi varmış..[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 ahah bende var sennhessier :) süfer bişiy ya. moledi de hd 580 precision mu ne. tavsiye ederim.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış.
Öne çıkan mesajlar