MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Yahoo'da superonline'da veya herhangi bir yerde online satranc oynamak istiyorum fakat...Formattan sonra ilk yahoo'ya girdigimde,yahoo inc. hede hodo'den indirdiginiz dosyayi onayliyor musunuz gibisinden bir seye "HAYIR" dedim ve "Bir daha bunu sorma" 'yi isaretledim.(Nasil yaptim bende bilmiyorum,superim.) Ok neyse dedim,super'e girdim oradaki satranca girdim ve sonuc; Yine kucuk bir kare icinde kirmizi " X " isareti. Ve bazi sayfalarda bembeyaz ekran cikiyor.Sorun XP'den mi kaynaklaniyor?Daha once bunu yasayaniniz var mi?Ayrica bunu herhangi bir sekilde,format atmadan kaldirmak mumkun degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Sorun Java'nın yüklü olmaması JAVA yüklücen ztn oto yükler JAVA'lı birşeyde ama sn hayır demişin:)[hline]MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Indirebilecegim bir link koyabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unholy_Messiah Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 edit: daha soruna bakmadan cevap yazmışım... boş beyaz sayfayı görünce :) [Bu mesaj Unholy_Messiah tarafından 29 August 2003 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Sun Microsystems[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Saolun problem cozuldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar