GeeM Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Hoppp rezalet dediysek filme demedik. Vizyon açıldıktan sonra burda öneri olmadığı sürece pek tv açmaz olmuştum.. nası olsa bütün güzel filmler yazılıyo arada yoklamaya gerek yok diye. Ama bu gece bir de baktım ki ingiliz hasta hemide kanal d de. direk oturdum izledim.. malesef daha önce izlememiştim ama pişman oldum. Ağlıcaktım resmen filmin sonunda ya. Hakkaten aldığı oskarları haketmiş. ki ben sadece sonlarını izledim(kötü ettim ama kendime engel olamadım). Bu filmin kanal D de oynayacağı neden yazılmadı ey ahali? Rezalet yani.. tek kelimeyle rezalet. yani güvenim tamamen kayboldu[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 hmm uzgunum ama bu arkadasa ben de katiliorum guzel filmdir sonucta ben pek sewmesem de...[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 GeeM... say bakiiim....[hline]Ahmetboy, şöylecene bir saçmalamış ki : evet ben olgun biriyim madem emalethde 13 yaşındaymış eh işte arada 1 yaş fark var işler süper olur baba ya ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 e geçen gün de starmax te apollo 13 varmış ben de onu tekrar izleme fırsatını yakalayamadım böhühühü[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 bu pepelek bozuldu zaten son zamanlarda Pepelek elden gidiyo ahali!! Eskiden böylemiydi pepelek!!! OMFG!!!! BU FİLİMİ YAZMADINIZ HE!!! OMFG!!! DARBE LAZIM DARBEEE!! *!darbe temellerini inceden hazırlar*[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 said: -Mandrake-, 25 Şubat 2003 14:32 tarihinde demiş ki: bu pepelek bozuldu zaten son zamanlarda Pepelek elden gidiyo ahali!! Eskiden böylemiydi pepelek!!! OMFG!!!! BU FİLİMİ YAZMADINIZ HE!!! OMFG!!! DARBE LAZIM DARBEEE!! *!darbe temellerini inceden hazırlar*[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Gitti guzelim pepelek bakalim bu extra light isimle neler olacak *paticik* :*[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar