Chrysaor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Oyun acilirken cikan logolari ve demoyu otomatik atlamanin yolu varmi?[hline]O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 öğrenirsen banada söyle :p[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Demoyu atlamanin yolunu buldum ama logolar atlanmiyomus :/ Demoyu atlamak icin: SWG root directorysinde user.cfg isimli bir dosya olusturun ve asagidaki satirlari ekleyin. [ClientGame] skipIntro=true[hline]O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynx Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Ben demo başındaki star warsın sarı yazısı çıkınca esc basıyorum sorunsuz atlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 a long time ago in a galaxy çiktigi gibi esc e basin geçer[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit DO NOT UNDERESTIMATE THE FORCES OF THE DARK SIDE !!! Ewreem Aetar ( Eclipse Marksman) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar