keyn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 beyler ben aratırma yaptım ama bulamadım bana yardimci olursaniz cok sevinirim visual basic 5.0 ını arıyorum.Edinebilecegim bir kaynak varsa lutfen buraya yazabilirmi_? Simdiden tesekurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 neden 6 değilde 5 :P ? visual studio 6'yı yükle içinde visual C++ 6 ve VB6 var :)[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 valaha 6 daki kodların bazıları degisik falan oluyormus galiba ondan :D lutfen acele bir adres lazım bana yardimci olursaniz cok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 visual basic 5.0 lazım :D kodları falan degisik oluyormus galiba ondan ne bileyim 5.0 lazım link gonderen olursa cok sevinicegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar