nuki Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 oyunun orjinalini turkiyede nerden bulurum yada hangi internet sayfasından getittirebilirim bilen varmı ne olur cevap bekliyorum :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 oyunu türkiyeye avaturk getirecekti ama henüz getirmedi. yurtdışından sipariş vereceksin eğer hemen almak istiyorsan..[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 ama yurtdısından turkiyeye nereden ısamarlıycam getirmiyolarki genelde[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 1-2 hafta daha beklersen sanırım oyun ingiltereye flm geliyor oradan sipariş edip amerikadan alanların yarı fiyatına alabilirsin çunku shipping koymuo fazla ingiltereden... ukgames ve gameloaded a baktım ikisi de 5 eylul die gostermiş release date i avrupa için bi hafta kaynasa en geç 15 eylul gibi oyun gelir avrupaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 avrupa için release kasım diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 chipsbits ya da gamestop tan al turkiyeye gelir 4-5 gunde[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 39 dolarlık oyuna 100+ vermek hiç akıl karı gelmiyor bana eğer usade bir arkın varsa ona aldır reg keyi öğren hem zaten beklemekde en iyisi shadow bane çıkınca hemen alıyım dedim 2. günü aldım oyun hiç bir şeye benezemiyordu mesela eclipse in bu kadar sorunlu olduğunu bilmeseydim orada başlıyıp kahrolucaktım gibi[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 duyanda server hiç açılmıyor sanacak :)[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 said: Norak, 28 August 2003 13:26 tarihinde demiş ki: avrupa için release kasım diye biliyorum ben valla ben ukgames le gameloaded ın yalancısıyım adamlar 5 eylulde stocklara gelio olarak gostermişler oyunu...[hline]Solid Snake Damien app mage (Europa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 eclipsede catir catir oynuyorum sorunsuz[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 eclipsede günlük olarak her severın 1 saatliğine kapanması dışında bi sorun yaşamıyorum.eclispsenin açılması diğerlerine göre bi 10-15 dk uzun sürebiliyo[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar