slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 burda herhangi bir alım satım olayı nasıl olur nasıl işler uzun süredir oynamadığım bazı mmrpg accountlarımı satamayı düşünüyorum açık arttırma oluyor mesela adam kazandi ben parayi nasil aliyorum o nasil veriyor e adam parayi verdi ben accountı vermesem oluyor mu vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 olur, sonra seni atarlar ebaydan. zaten basta register ederken, ya kredi karti numarasi, yada gecerli bir mail adresi birakiyorsun (yahoo hotmail falan olmuo). e o yuzden ban yersen bi daha uye olman baya zor. para alisverisi her turlu olabilir, saticiya bagli. bazilari herseyi kabul ederken, bazilari sadece posta ile falan filan. ebay super bi olay, cok ucuza mal bulunabiliyo. bir nevi bit pazari.[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 him yani benim belirledigim yere yatiriliyor hesap nosu gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar