Nadriannec_ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 herkese selam :).pepelekteyken okumakla yetiniyordum,şimdi yazıyorum. :tebrikz:[hline]It Is A Good Day To Die. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Hoşgeldin Nadriannec_. Madem biliyorsun sana copy/paste yapmayalım boşuna, müsrifliğe gerek yok. =P Artık bol bol yazman lazım o zaman arayı kapatmak için =P Iyi eğlenceler. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Hoşbuyurdun geç otur[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nadriannec_ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 buradaki Manticore'da benim kuzenim oluyor.bu aralar pek ilgilenmiyor bu işlerle üniversite sınavına gireceği için.ben 15 yaşındayım,ama Ahmetboy kadar ezik değilim.o ne öyle ya bebek gibi,yatmam lazım,odaya kitlerler beni.çok komik ehehehe.galiba Ahmetboy'dan sonra pepeleğin en küçüğü benim :-P[hline]It Is A Good Day To Die. [Bu mesaj Nadriannec_ tarafından 25 Şubat 2003 17:47 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 no$ geldins[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nadriannec_ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 ahmetboy fake acc miydi?eğer fake değilse,benim pepelek tarihinde gördüğüm en ezik ve en komik üye :).[hline]It Is A Good Day To Die. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 fake dir sanırım[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nadriannec_ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 fake olması lazım çünkü çok komik şeyler yazıyor ve şu andada banlamış galiba.yörünge dışı yazıyor çünkü.[hline]It Is A Good Day To Die. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 hosgelmissin yok en kucuk deilsin bu arada :)[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other. -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.