BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Malumunuz ÖSS'yi atlattıktan sonra Marmara İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ni kazandım ileriki eğitim hayatım bir süre burada devam edecek. Şimdi sıra geldi veri toplamaya bu okulda okuyanlar bana dersler ve öğretmenlerle ilgili bilgi verirlerse sevinirim. Mezun olup da bilgi vermek isteyenlerde buyurablir :) icq: 84232487 Ayrıca aynı kampüste (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi) olan arkadaşlar belki aşşağıda adı geçen öğretim üyeleri sizin öğretmenliğinizi yapmış olabilir. İşte bu öğretim görevlileri hakkında bilgi istiyorum. PROF.DR.ORHAN SEZGİN YRD.DOÇ.DR.ÖMER ÖNALAN DOÇ.DR.ÜMİT GÖKDENİZ YRD.DOÇ.DR.DENİZ BÖRÜ YRD.DOÇ.DR.ÜMRAN AKYÜZ YRD.DOÇ.DR.MURAT KORALTÜRK OKT.YASEMIN BULUT İNGİLİZCEOKT.LALEKARAHASANOĞLU ALMANCAOKT.MİNE DEMİRTAŞ FRANSIZCAOKT.NURSEL YONERSOY DOÇ.DR.GÜLFETTİN ÇELİK DOÇ.DR.ARGUN KÖTELİ DOÇ.DR.GÖKSEL ATAMAN Şimdiden teşekkürler.[hline]Did you feel the wind As it blew all around you Did you feel the love That was in the air We're lost in space And the time is our own Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 yokmu öğrenci? yada mezun?[hline]Did you feel the wind As it blew all around you Did you feel the love That was in the air We're lost in space And the time is our own Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar