Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 arkadaslar ornegın deneme adlı bır menu var bu menuye tıklandıgında cıkacak olan bılgı ortada bos bır alanda yazmasını ıstıyorum ama sayfa degısmıyor hep aynı sayfa uzerınde oluyor ya onu soruyorum nasıl yapabılırım.[hline][b]Email:[email protected] [b]Ultima Zone Editoru Ultimazone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Kısaca iframe le yapabilirsin[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 şimdi İframe nedir iframe kabaca sayfa içinde başka bir sayfa açmak oluyor Şu kodu sayfana koy said: İframe in boyunun sen istedğin gibi ayarlayabilirsin Bak şimdi ben iframe i "orta" diye belirledim Link verirken ortada açılması için target kısmına "orta" eklemelisin Örnek: said: Deneme yani target="orta" olarak belirtmişim[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti [Bu mesaj MrMedia tarafından 28 August 2003 18:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 saol hocam.[hline][b]Email:[email protected] [b]Ultima Zone Editoru Ultimazone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar