arcane Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Opeth - The Drapery Falls Bu kadar güzel sözler var mı ya ? tabiiki yok Spiralling down to the ground below Like autumn leaves left in the wake to fade away[hline]-26- HeadShot..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Queens of the Stone Age - No One Knows[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Cem Karaca-Çok Yorgunum Çok seviyom bu şarkıyı yahu[hline]Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İçimiz Nasıl Geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 ölümüne loop katatonia - I am Nothing If you would tell me, that I was someone Then for a second I would think Just like I would, try to consider How wouıld it feel to know...[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Opeth - Black rose immortal gerisi hikaye..[hline]Benim Gökyüzümsün..Karanlık ruhum,yanan bedenimsin...En nefret ettiğim yanım,taptığım ruhsun..Çıkmak istemediğim kaoslarda önümdeki tek engelsin..öLümün sıcak nefesinden gelen o eşsiz çağrıyı geri çevirmemi sağlayan tek ve SON varlığımsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Anathema - Sentient & Angelica I wonder, if you ever wonder the same[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Ema aplaya gönderiyom bu şarkıyı, onun marşı :P Sisters of Mercy - Temple of Love[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kiara Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 aslen u2 hiç sevmem ve fakat her friends 2. sezon tavafımda aklıma takılır, tozlu mp3 raflarımdan indirir, bi dinlerim şööle... ;) U2 - With or Without You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Aqua - Barbie Girl süper şarkı... Bu kadar anlamlı sözü olan şarkı varmı? tabii ki yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 hehe karpuz, üstündeki tozları üflemişindir umarım o şarkıyı oynatmadan önce :) Katatonia - Sweet Nurse[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 said: Volfied, 06 Mart 2003 17:55 tarihinde demiş ki: hehe karpuz, üstündeki tozları üflemişindir umarım o şarkıyı oynatmadan önce :) Katatonia - Sweet Nurse[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Zhauzhauzha... al sana üstündeki toz üflencek bi şarkı... Alphaville - Big In Japan[hline].... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 sakın üfleme toza batarız :P Bu şarkı ama tozların arasına arışmıyo işte, radyoalrda hala çalıyolar big in japan ı ama barbie Girl uzun süredir çalmıyodu Sisters of Mercy - Temple Of Love[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sun_Sword Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 [b]Radiohead - Idioteque Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Aquabats - Ugly Girl Barbie görlle dalga geçen bi şarkı :) Hiya, Barbie! Hi Ken! You wanna go for a ride? Sure, Ken! Well FucK GET IT!!![hline].... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Phauhau dinledikçe kopuyorum... Burda da Korn - Blind la dalga geçmişler Aquabats - I Fell Asleep on My Arm[hline].... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 2600... He He... Bloodhound Gang - Ballad of Chasey Laine[hline].... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 sırf 2600. mesaj için 1 dk arayla mesaj atman çok ayıp Queen of the Stone Age - No One Knows bunu saymıyoruz o yüzden[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 said: Volfied, 06 Mart 2003 22:08 tarihinde demiş ki: sırf 2600. mesaj için 1 dk arayla mesaj atman çok ayıp Queen of the Stone Age - No One Knows bunu saymıyoruz o yüzden[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu [hline] hehehe bilerek yaptım :D Bu arada no one knows u 93 üncü kez çalıyosun... Şarkı deeştir ve aynı zamanda ben 1 dakka arayla mesaj attım ama şarkı dinlemiştim sonra o geldi yani biri şarkı biterken dieri şarkı başladığında atılmıştı! oh be konuştum şarkı çalmayı unuttum Avril Lavigne - Sk8ter Boi ne kötü bir şarkıdır bu ya =o= [Bu mesaj karpuz tarafından 06 Mart 2003 22:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 şarkı deişiyo deişiyo ona geliyo sonunda :) Moonspell - Mr. Crowley[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 HIM-Love You Like I Do Noluyo lan bana?[hline]The Doors-End Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 HIM-In Joy And Sorrow[hline]The Doors-End Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 dayanamiorum kardesim olmuyo... yine dinliorum yine dinliorum Anathema - Parisienne Moonlight[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Pentagram-For Those Who Died Alone[hline]The Doors-End Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Dream Theater-A Change Of Seasons[hline]Beni sevmeyeni Dani Filth kovalasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
waxwing Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Tanju Okan - koy koy koy[hline]Plugged in and ready to fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar