moriQ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Yalın -Ben Bilmem[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? anTiKoM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Renee & Renato - Save Your Love =P[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 yavuz çetin - yaşamak istemem[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Cim Bom Bom - Galatasaray Marsi Cimbom galatasaray.. Galatasaray şampiyon.. Şampiyonum cimbomum... Türkiye'nin gururu taraftarin cimbomu.. Seni sevdik gönül verdik..[signature][hline]Zergling Lord of the StarCraft Majesteleri ve eksalansları Zergling paticigin şahı !!! internetin kralı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Goldfrapp - Strict Machine I get high on a buzz Then a rush when I'm plugged in you I connect When I'm flush You get love when told what to do Wonderful electric Wonderful electric Wonderful electric Cover me in you I'm in love, I'm in love I'm in love with a strict machine I'm in love, I'm in love I'm in love with a strict machine [signature][hline]FİLTHY PLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Green Day - Homecoming [signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Dark Tranquility-Edenspring[signature][hline]Headbangers Rules! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 akon - lonely[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Opeth - Beneath the Mire[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Louis Armstrong and Ella Fitzgerald-Dream A Little Dream Of Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Amon Amarth - Avenger[signature][hline]These words remain silent My mouth will not give them life So they come creeping back to me To tear my heart to shreds But I would not forgot this pain... lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 21 Kasım 2005 18:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Peakefeller- She s a bitch alright[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Skid Row - Wasted Time you and i together in our lives... [signature][hline]God.. Are you there? [Bu mesaj BlaCk tarafından 21 Kasım 2005 20:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Arch Enemy - Exist To Exit Creeping Death'ten arak bir bölüm mü var bunda, ben mi kafayı yedim yoksa?[signature][hline]This is the hour we bring it down. In Flames We Trust [Bu mesaj Jester tarafından 21 Kasım 2005 20:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Lacrimas Profundere - The Crown of Leaving And so we take the gift of crying and bask in the fire of past the grandeous hope undying the wish will fall at last ...So this is the sweetest choice unhearing gate unhearing breath embrace the stigma of the voice the kiss of life the kiss of death...[signature][hline]These words remain silent My mouth will not give them life So they come creeping back to me To tear my heart to shreds But I would not forgot this pain... lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 21 Kasım 2005 20:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Fred Durst, Wes Borland and The Goo Goo Dolls - I Wish You Were Here (Acoustic)[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? anTiKoM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Fear Factory - Human Shields[signature][hline]This is the hour we bring it down. In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Demir Demirkan - Sololar[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Incubus - I Wish You Were Here[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? anTiKoM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Çilekeş - Y.O.K.[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Evanescene - Going Under[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 51 Promil - Kendimden Geriye[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 In Flames - In Search For I[signature][hline]This is the hour we bring it down. In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Dark Tranquillity - FreeCard [signature][hline]These words remain silent My mouth will not give them life So they come creeping back to me To tear my heart to shreds But I would not forgot this pain... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Apocalyptica-Main theme Of Final Fantasy 4 müzik çok hoşuma gidiyo[signature][hline]Mademki Türksün,Gösterki ürksün !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar