BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Metallica-2x4 [signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ibrahim tatlıses - sarhoş[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Graveyard Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Marduk - Wolves[signature][hline]My mind is happy...
Peka Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Bouncing Souls - True Believers wwwweeee aaaree the trueee belieevers
dory Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Sentenced - A Long Way To Nowhere[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing.
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Ulan biz niye hâlâ buraya mesaj atıyoruz? Greenday - Time of your life[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 kings of convenience - misread ya buranın olayı dinlediğimiz şarkıyı göstermek mi yoksa bi ara paticikfm vardı onda istek şarkı yapmak mıydı?[signature][hline]:0) ?
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Depeche Mode - Enjoy the Silence 2'si de... Eskiden istek yazardık, PatiFM kapandı yeni siteme kadar, şimdi dinlediğimizi yazıyoruz[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 eskiden istek falan yazilmiyordu bu topice... radyoya istek icin ayri topicler vardi... Pepelek/PaticikFM, EmaFM konseptinin yandan yemisi bir "Su anda ne dinliyorsunuz?" topici oldu hep Blind Guardian - Punishment Divine Witness my last breath I do not regret A word I've said The strong will survive The weak must die And out of the mist It's coming closer now Sinner and saints The grateful slaves Nature's law instead of God in heaven[signature][hline]"The fact that we live at the bottom of a deep gravity well, on the surface of a gas covered planet going around a nuclear fireball 90 million miles away and think this to be normal is obviously some indication of how skewed our perspective tends to be..." - [b]Douglas Adams[b]
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Buraya da yazıyoduk diye hatırlıyorum da, 1000+ sayfa arasında da arayacak kadar bunamadım daha :) Starsailor - Four to the Floor[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için
Lhinovanion Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Slipknot - Wait and Bleed[signature][hline]Lhinovanion, Uzak zamanda Ebu Hureyre idi, HorseLords kanını taşıyan.
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Slayer - Seasons in the Abyss[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love..
dory Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Sentenced - Lower The Flags[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing.
Murk Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Moonspell - Everything Invaded[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Megadeth-Peace sells ...but who's buying ? [signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? [Bu mesaj BulletRide tarafından 14 Kasım 2005 12:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Linu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Opeth - The Leper Affinity[signature][hline]Headbangers Rules!
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 David Bowie-Heroes [signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 cash flow - hayata küstüm[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Şebnem Ferah - Gel Ey Seher[signature][hline]Ayakda daha az üşüyorum, ama hala üşüyorum.. http://www.odysseia.org|[email protected]
NoS Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 pink floyd-have a cigar[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die
Graveyard Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Duman - Yanıbaşımdan[signature][hline]My mind is happy...
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 in flames - embody the invisible[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Peka Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Anathema - Temporary Peace i swear i never knew, i never knew , never knew how it could be
Shakkil Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Django Reinhardt - Minor Swing[signature][hline]ewq
Öne çıkan mesajlar