Aegean Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Feeder-Love Pollution cok guzel parca yaa[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean [Bu mesaj Aegean tarafından 25 Kasım 2002 19:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Johann Strauss - Blue Danube *!hayali eşiyle dans eder*[hline]Buried Alive In The Blues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Anathema - Judgement In an equity of fate The pains of love and hate[hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray...† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kiara Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 dünyanın en güzel filmlerinden birini dün seyrettim. bu kadar geciktiğim için önce bi kafamı duvarlara vurayım, sona da filmin dehşet soundtrack'inden şunu çalayım... :) Soggy Bottom Boys - Man of Constant Sorrow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamutix Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 :))) ben de ilk kez geçenlerde seyredip aynı şeyi düşünmüştüm nitekim. Soggy Bottom Boys - In The Jailhouse Now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kiara Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 daha ne kadar yumuşayabileceğimi düşünüyordum ama gerçekten bunun bi sınırı yok. :) işte 80'lerden benim şahsen çok bayıldığım bişii. şimdi onu dinliyorum, darısı herkesin başına... mmmm :) Nik Kershaw - Wouldn't It Be Good Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Within Temptation - Restless[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kiara Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 placebo dinlemeye doyamama gibi bi durumum var. tohtur bey, yok mudur bunun bi çaresi ? Placebo - Special K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Evi bir piyano götürüyo Rob D - Clubbed to Death(Kurayamino Mix)[hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray...† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Ali Kırca - Güle Güle Oğlum güzeldir tawsiye ..[hline]i feel i'm coming to an end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 said: Kiara, 26 Kasım 2002 11:43 tarihinde demiş ki: dünyanın en güzel filmlerinden birini dün seyrettim. bu kadar geciktiğim için önce bi kafamı duvarlara vurayım, sona da filmin dehşet soundtrack'inden şunu çalayım... :) hangi film ? Red Hot - Give It Away[hline]i feel i'm coming to an end [Bu mesaj jankis tarafından 26 Kasım 2002 20:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Offspring - Defy You klibi çok güzel yaf .. orada dolabın içindeki yiyişme fikri çok orijinal fantezim olarak yer edinmişti nıhahaha bi de şarkıdaki slow bölüm mütiş[hline]i feel i'm coming to an end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Katatonia - Teargas[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Mahler - Titan Bir insan evladı nasıl böyle bir senfoni yapar yahu,beynimi yiyecem...[hline]Buried Alive In The Blues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Within Temptation - Restless a-ah ? =)[hline]i feel i'm coming to an end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Aerosmith - Crazy Çok abuk bir gündü. Daha ancak durabildim. Crazy,crazy,baby,I go crazy[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Anathema - Wings Of God (special thx to kiara bi üstteki parça için ise dogi ye :) )[hline]i feel i'm coming to an end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Muse - Unintended you could be my unintended choice to live my life extended you could be THE ONE i'll always love hey gidi hey[hline]i feel i'm coming to an end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Demons & Wizards - The Whistler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Korn - Everything That I Could Find arcane'e gitsin ..[hline]i feel i'm coming to an end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 In Flames - Whoracle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Dream Theater - Home[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Aerosmith - Crazy Hala çalıyor çalıyor çaıyor....[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 ısrarla klasik ama biraz farklı bişi eheh... The Doors Concerto - Riders on the storm[hline]Buried Alive In The Blues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 *!çin çin* bütün kalbimle çalıyorum arkadaşlar (ve süper sarhoşum aslında):Sally - Sally's Song (The Nightmare Before Christmas Soundtrack) sözlerin vurucu kısmı için bakınız (kırk yılda bir kullandığım) imzam...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar