Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Samael - Angel's Decay[signature][hline]VII.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Blondie - Maria[signature][hline][i]It is so ignorant to cry in someones funeral.Becouse you already know everyone will die some day, since the day you know him you should already know that.Now, look in my eyes and start thinking me rotting and decaying in my coffin.Sounds sad huh?But we are all sure that you and I will die some day.Maybe tomorrow maybe now.No need for tears in my funeral.Accept me dead, and so I will. VII.
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Children of Bodom - Bodom After Midnight[signature][hline]"Mph Rmph !!"
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 NOFX - Please Stop Fucking My Mom böyle şarkı ismi mi olur yahu...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
metboy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 darkwell - blackheart[signature][hline];;suitfly icq
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 DT - Pull me Under Pull me under, i'm not afraid...[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Born to cry...
metboy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 dt - home this city's cold blood calls me hoooooooooooooome[signature][hline];;suitfly icq
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Soilwork - Chainheart Machine bu grubun bateristinin roberto carlos gibi bacak kası olması lazım... ehehehehe[signature][hline]"Mph Rmph !!"
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Van Halen - Ain't Talkin' 'Bout Love[signature][hline]"Mph Rmph !!"
arcane Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 slipknot - duality[signature][hline]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.1 [b][son mesajlar|bilgisayar oyunları|arama]
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 MFÖ - Mazeretim Var Asabiyim Ben[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Lake of Tears - Come Night I Reign buldunuz radyoyu satin topigi tabi bah! :p Come night, so comes my time to be[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim!
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Lake of Tears - Demon You-Lily Ann[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim!
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Lake of Tears - Forever Autumn albumle ayni adi tasiyo, basslar onde ve cok guzel uyuo sarkiya helal valla bohu[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim!
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 turbonegro - gimme some[signature][hline]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.1 [b][son mesajlar|bilgisayar oyunları|arama]
arian Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 HIM - Soul on Fire[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Therion - The Rise Of Sodom and Gomorrah
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Antimatter - Dream I waited so long now But the dream is over, before it had begun[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim!
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Guns'n'Roses - Welcome To The Jungle
Obscura Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 guns'n roses - sweet child of mine[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti.. Nukem-Ulan nie konuşmuyosun? 0bs-Champteyiz abi.. Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz..
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Guns'n'Roses - Paradise City baya gaz oldu burası, sesler açıldı filan, slash'in nefis solo girişiyle huşu yaşandı, riffin girmesiyle hoplandı, axl'ın mikrofonla zıplama hareketi hatırlandı... tey...
-Legendary- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Anathema - Sleepless [signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
Gunn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Burasi cosmus ya ;) Average White Male - Play That Funky Music Grubun adinin benle ortusmesinden midir, sarkinin isminin bayagiligindan midir nedir cok eglenceli bi sarki bu. Hele hele sarki bittikten sonra "play that funky music till you die" kismini tek nefeste soylemeye calismak eYlenceli olaplü.
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Dream Theater - A Change Of Seasons 23 dakkalık ziyafet. Ema aplanın yazdığı gibi o ordan çıktı burdan geldi solo çıktı, klavye solosu falan yazarsam, ansiklopedi yazmış olurum, neyse... Enjoy![signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Born to cry...
corso Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Wild Cherry - Play That Funky Music[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar