arcane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 korn - i'm here to stay hastasıyımm yaşasın korn :))[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Korn - Here To Stay Bende bunu dinliyorum =). Şarkı adı bu tam olaraktan =).[signature][hline]VII.
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Anathema - Flying[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 KoRn Rulz OWnz l33t haxxo0r bab the kenks KoRn - A.D.I.D.A.S. Allll Daaaay I Dream Abouuuttt SeeX![signature][hline] The Truth is out There
Venator Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Dream Theater - Peruvian Skies[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Natural Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 pain of salvation - to the end[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Llama Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ahmet kaya bahtıyar[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...'' Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Bryan Adams - If I Had You if i was blind - you could make me see if i was down - you could comfort me well i ain't got a lot - but what i got is true there's nothing that i can't do - if i had you i could walk on water - i could dance on air go any place - go anywhere could climb the empire state - and the rockies too there's nothing that i can't do - if i had you if i had you - for what else could i pray? if i had you - i could make my way the sun is up - the sky is blue there's nothing that i can't do - if i had you if i had you - for what else could i plead? if i had you - i'd have all i need the sun is up - the sky is blue there's nothing that i can't do - if i had you there's nothing that i can't do - if i had you
-Legendary- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Samael - Born Under Saturn [signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Al Di Meola - Song To Pharaoh Kings
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Pink Floyd - Saucerful of Secrets[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim!
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 grr Liquid Tension Experiment - Chewbacca[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim!
Etheral Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 JOHANN SEBASTİAN BACH --- Barndeburg Concerto No.1 , F Major , BWV > Allegro *!NOT: Volfied'a teşekkürler*[signature][hline][email protected] [Bu mesaj Etheral tarafından 11 Haziran 2004 09:48 tarihinde değiştirilmiştir]
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Korn - here to stay this state is elevating as my hurt turns into hating ! anticipating all the fucked up feelings again..[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus.
Etheral Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 JOHNN SEBASTİAN BACH --- Concert No.3 Strings and Basso Coninuo, BWV 1043[signature][hline]Yüce Varlık Yüce İnsan Etheral
Etheral Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 CARTEL ---- Cartel[signature][hline]Yüce Varlık Yüce İnsan Etheral
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Dio - We Rock ahahah isme bak şarkının ya :)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ÖMS lerini okumuyosun galiba etheral... buraya yazıyorum... etheral paticik fm de john lennon - all the people yazdıktan 1 dakika sonra 1 mesajla başka bir şarkı atmışsın... Paticik FM post kasma bölümü deildir... winampinde ne çalıyorsa onu yazarsın... daha doğrusu o an ne dinliyorsan onu yazarsın... John Lennon'ın o şarkısının adı aynı zamanda Imagine... ve şarkı 3 dakika... lütfen paticik fm i doğru kullan... oldu mu cicim? bak gene yaptın aynısını... cartel - cartel 4 dakikalık bir şarkı ve 2 dakka sonra 1 mesaj daha attın... lütfen post kasacaksan seni garbage'a alalım... hatta bi daha yaptın ve don't speak 2 dakikalık bir şarkı değilken 2 dakka sonra 1 mesaj daha attın... Lütfen ama Lütfen post kasacaksanız gidin garbageda kasın... Lütfen... No Doubt - Oi to the World[signature][hline]"Mph Rmph !!"
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 adam 15 dakkalık şarkıları 5 dakkaya sığdırdı yahu... helal valla... Beatles - Nowhere Man[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Etheral Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 CRAİG DAVİD --- HİDDEN AGENDA[signature][hline]Yüce Varlık Yüce İnsan Etheral
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Queen - Breakthru[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Azmodai, 09 Haziran 2004 20:21 tarihinde demiş ki: yalakalik yapmak isteyenler ozelime pls
Jester Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Unreal Tournament Soundtrack - Main Theme(2004 Remix)[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable.
Etheral Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 KIRAÇ---RAZIYSAN GEL[signature][hline]Yüce Varlık Yüce İnsan Etheral
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Southpark - Chocolate Salty Balls Ehehaeha süper şarkı[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Etheral Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 MADONNA --- LOVE PROFUSİON[signature][hline]Yüce Varlık Yüce İnsan Etheral
Öne çıkan mesajlar