metboy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Darkwell - Blackheart[signature][hline];;suitfly icq
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Eagles - Hotel California (MTV Unplugged)[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Fairground Attraction - Perfect çok zevkli lan bu şarkı It's got to beeeeeeeeee peeeerfect![signature][hline]"Mph Rmph !!"
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Blind Guardian - The Soulforged And from the flames as a chance would have it the Soulforged will come into light. *!Çılgınca kafa sallar*[signature][hline][i]for those who died alone...[i]
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 MFÖ - Bodrum nasıl anlatsam? nerden başlasam?[signature][hline]"Mph Rmph !!"
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Green Day - The Grouch süper eğlenceli :) herkese tavsiye ederim[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Anathema - A Dying Wish[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Creen... :_(
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Hammerfall - Hearts on Fire[signature][hline]"Mph Rmph !!"
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 uzun bi gece olacakmış gibi gözüküyor.. Ph8 - Breaking The Tension
arcane Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Miles Davis - Nature Boy o kadar huzur dolu ve rahatlatıcı ki başım ağrırken bile dinleyebilirim (denemedim belki dinleyemem ama olsun hehe)
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ver kendini jazz a arcane hehe Istanbul Oda Orkestrasi - bilmemne cd sinden track 3[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Brooklyn Funk Essentials - Groovy Funk[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Lionhead Theme[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım
Venator Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Linkin Park - Breaking the Habit[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Iced Earth - Burning Times[signature][hline] The Truth is out There
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 unutmayalım emektar radyoyu janjanlısı cikti diye :P [b]guns n' roses - anything goes
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Nat King Cole- Walking My Baby Back Home[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Jerry Goldsmith - Ave Satani sanguis bibimus corpus edimus tolle corpus satani ave versus cristus ave satani[signature][hline]Lalu says: OLM bugun kusarcasina eylendim ilk kez daoc da Legalise it!
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Poets of the Fall - Late Goodbye Every fall has a poet...[signature][hline]Lalu says: OLM bugun kusarcasina eylendim ilk kez daoc da Legalise it!
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Şebnem Ferah - Korkarak Yaşıyorsan[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Symphony X - The Odyssey Seems like forever my eyes have denied Home I'm finally home I've been twenty years away, from all I ever knew I returned to make my dreams, come true... ... dimi Mumi :P[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim!
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bunu dinledigimi kimseye soolemeyin :P Benny Benassi - Satisfaction usyusbesyus[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim!
Öne çıkan mesajlar