Natural Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 megadeth - a tout le monde Don't remember where I was I realized life was a game The more seriously I took things The harder the rules became I had no idea what it'd cost My life passed before my eyes I found out how little I accomplished All my plans denied[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 running wild - figth the oppression[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 in flames - bullet ride Silent screaming Turning, twisting the alphabet Frantic eyes Awaiting the answer Splinters of a poem Fragments of what you used to be Habitual and gullible Run-down memoirs is all that's left [signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 moonspell - opium Opium, desire or will? [signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 the cranberries-ridiculous thoughts[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Pink Floyd - Another Brick in the Wall Teacher!Leave the kids alone![signature][hline]What comes after forever?. Legalise it!
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 moonspell-an erotic alchemy[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Nathalie Cardone - Commandante Che Guevara[signature][hline]What comes after forever?. Legalise it!
Venator Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Guns N' Roses - Civil War[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Saxon - Denim & Leather Denim! and Leather! brought us all together! It was you! That set the spirit freee dırııı :P[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Dream Theater - Space-Dye Vest *!Ağlamaktadır...*[signature][hline][i]for those who died alone...[i]
Venator Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Aah ahh space dye vest ağlatır tabii güsel şarkıdır kendileri ama böle depresif işte naparsın. Alttaki iyi gelir ama... Queen - The Show Must Go On Whatever happens, I'll leave it all to chance. Another heartache - another failed romance. On and on! Does anybody know what we are living for? I guess I'm learning. I must be warmer now.. I'll soon be turning round the corner now. Outside the dawn is breaking, But inside in the dark I'm aching to be free! The show must go on![signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Natural Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Long is the night you sleep with dreams of desperation Poor is the mind you have when used in calculation And worse the life you'll get when cheated by desires mezarkabul - in esir like an eagle[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Guns N Roses - November Rain[signature][hline][i]for those who died alone...[i]
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 rammstein - mutter[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Natural Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 mezarkabul - for the one unchanging yaptıkları en müthiş parça bence[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Natural Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 mezarkabul - mezarkabul açık hava konserini kafamda canlandırdıktan sonra son parça ile veda ediyorum[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 01 Haziran 2004 22:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Eric Johnson - Trial Of Tears[signature][hline]Bonecrusher(22:59): keşke kız olsaydım Bonecrusher(22:59): ha bi de güzel olmak Bonecrusher(23:00): 1.85 felan da boy.. çok şey istemiyorum canım
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 the cranberries-shattered[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 anathema-regret[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 michael jackson-don't stop 'til you get enough[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Euryhtmics - I Saved the World Today[signature][hline][i]#1176220387-.
Öne çıkan mesajlar