Venator Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Guns n Roses - November Rain Eagle abi ICQ... OSS olmasa ve az sonra kaçacak olmasan konuşurdum da napalım... Moralin çok bozuksa Dream Theater - Space Dye Vest.Şarkı depresyona sokar yalnız uyarmadı deme. Ama ii gelir sonuçta biraz rahatlarsın.[signature][hline]It's the sensible, logical thing to do of course; which is why we won't do it Tanis the Half Elven Dragons of Autumn Twilight [Bu mesaj Saendul tarafından 18 Mayıs 2004 22:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 ş.ferah - fırtına[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Demise Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Bruce Dickinson - Tears Of The Dragon [signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Nightwish - Bless The Child
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Ozlem Tekın - Kım Bılır[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Epica-Facade Of Reality[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Lynyrd Skynyrd - Sweet Home Alabama[signature][hline]blackchaos, 03 Mayıs 2004 16:28 tarihinde demiş ki: Hasselbaink ve Kaka ile anlaşılmış Luca evet dese geliyorlarmış
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Sezen Aksu-Gidiyorum[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Orphaned Land - Birth Of The Three[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Children Of Bodom - Hate Me![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! [Bu mesaj Mortis tarafından 19 Mayıs 2004 23:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 teoman - o [signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 bold yazin huleyn, siliyorum yazmayanlari Switchblade Symphony - Wallflowers Ema apla, buyuk bi insansin sen! Seviyoruz seni kisicek![signature][hline]Be nice to your computer 'cause one day they'll take over the world
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Tool - Parabola This body ..this body holdin mee ...[signature][hline] :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 ahmet kaya * tezgahtar nebahat[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 sabah sabah Electric Six - Dance Commander Radio message, from HQ Dance commander, we love you! Let's get this party started right yo! *!Civik civik dans eder odada*[signature][hline]Be nice to your computer 'cause one day they'll take over the world
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Ahmet Kaya-Bilmediğim Birşey Söyle Bana[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Pink Floyd - Time [signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Ahmet Kaya-Yalan da olsa[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 bos sarki gunumdeyim huleayn Village People - YMCA It's fun to stay at the YMCA! bu cim kafali arkadasimiza gidiyo, o dinlerdi bi ara buralarda :P[signature][hline]Be nice to your computer 'cause one day they'll take over the world
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Muse - Sing For Absolution yaptiklari serefsizlige ithafen... Lips are turning blue a kiss that can't renew i only dream of you my beautiful [signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 In Flames - Jotun[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Pink Floyd - Wish you were here How i wish, how i wish you were here...[signature][hline][i]for those who died alone...[i]
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Nightwish - Nemo[signature][hline] The Truth is out There
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Muse - Time is Running Out Şerefsizlik mi? Hangisi şerefsizlik acaba organizasyonun 19 Haziranda mı yapılması yoksa gelmemeleri mi? İkisi de :-P[signature][hline]It's the sensible, logical thing to do of course; which is why we won't do it Tanis the Half Elven Dragons of Autumn Twilight
Öne çıkan mesajlar