Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Portishead - Glory Box[signature][hline]Hödö we are.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Pearl Jam - Can't Keep I've lived all this life like an ocean, in disguise.I don't live forever, you can't keep me here.[signature][hline]Hödö we are.
beagle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Tricky (Feat Ed Kowalczyk) - Evolution Revolution Love[signature][hline]Hayat bir kavgadır ilk düşmanın sensin...
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 kurban-annen[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Megadeth - a secret place[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 İron Maiden - Fear Of The Dark dıdıdıdıdıdıdıdıdıdııııııııı[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 anathema - deep aaahhh ahhh[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 opeth - Harvest[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 06 Mayıs 2004 16:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 yayınıma biraz daha gaz bi parçayala devam ediorum slayer - spill the blood[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 kreator - passage to babylon[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 pentagram - 1000 in eastland[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Goran Bregovic- Mesecina[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 opeth- windowpane[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 06 Mayıs 2004 17:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Magick - stained glass[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 kendi çapımda yaptıüğım yayına Opeth - a Fair judgement ile son noktayı koyuyorum hep mutlu kalın şen kalın öle böle..[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Katatonia - I'm Nothing If you would tell me that I was some one, then for a second I would think just like I would try to consider how it would feel to know.[signature][hline]Hödö we are.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Kingdom Cum-Living out of touch[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex...
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Nevermore - Insignificant scan my horizon as blue turns to black the sky is gone again and all beneath are born to die insignificant,am I ? And then one day you'll realize Just a speck in the spectrum Insignificant,am I ? And then one day you'll realize The beauty that breaks down never knows the reason why[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] ...I scratched the surface to find someone wicked and Blind... ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
Öne çıkan mesajlar