jankis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2002 Cem Karaca - Islak Islak[hline]i feel i'm coming to an end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2002 Blind Guardian - Age of False Innocence bkz. imza[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 24, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2002 Anathema - One Last Goodbye In my dreams I can see you I can tell you, how I feel[hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray...† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 24, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2002 Pink Floyd - Julia Dream[hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray...† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kiara Mesaj tarihi: Kasım 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2002 a-aaaaaaa, yeniden açmışlar radyoyu. bi haber vermiyosunuz, aşkolsun. valla gidip alakasız forumlarda çalmak zorunda kaldım sizin yüzünüzden kaç gündür... :)) ben bu şarkıya feci takıldım bu ara. feeling good bitti, bu başladı. hadi bakalım hayırlısı.... A-Ha - Lifelines Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2002 *! Kafası fena bozuktur * Hayatınızı düzene sokmaya çalışmayın olmuyor, İçinizden ne geliyorsa onu yapın... Aerosmith - Crazy "What can I do, honey I feel like the color blue...[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2002 aa neselenelim... Lake of Tears - So Fell Autumn Rain *!neselenme anlayisi farklidir*[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Kasım 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2002 alın size neşe gerçi tam anlamıyla neşeli sayılmaz ama eheh.... Lou Reed - Perfect Day Oh such a perfect day I'm glad i spent it with you Oh such a perfect day You just keep me hanging on[hline]Buried Alive In The Blues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2002 Anathema - Parisienne Moonlight ah ahh[hline]Ferencz Bathory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 yeni bir gun... In Flames - Dawn of a New Day[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 günaydın beybiler, bugün acayip metalci hissediyorum kendimi. deri pantalon, dikenli tasma bi yana, sabah sabah metroda gelirken gelirken samael dinlemem de buna işarettir. hepimize hayırlı olsun :P Samael - Shining Kingdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kiara Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 günaydııın, ben yeni kalktım... işsiz güçsüzlük işte... :) süper güzel bişey... pek metalci günlerimde olmama rağmen sabah elim ilk buna gitti. anathema'nın yoğun pink floyd etkilerini hissettirdiği bir parça. buyrunuz... Anathema - Wings of God Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kiara Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 "Benim Karım Artist" isimli filmin jeneriğinde veriyolar diye aklıma geldi, yoksa aslında pek de sevmiyorum... :) Clash - London Calling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 aha ben de geçen duyup ana o mu yoksa dediydim, emin olur gibi olacakken araya başka konu girmişti (konsantrasyonum zayıf bu ara biraz), saolasın kiaracan... ben şu anda düreeen düreen dinniyorum (sezen cumhur babayı hasretle anıyom), metal filan hak getire... Duran Duran - Anyone Out Here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kiara Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 spordan geldim şimdi, arabada radyo eksenciğimde çalıyodu bu şarkı, doyamadım... bi de ben burda çalim dedim... :) bu yımışaklığın sonu hiç hayra alamet değil ya... neyse.. :) Coldplay - In My Place Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 KAFAM GİRSİN!!!!! Dead Kennedys - Holiday In Cambodia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kiara Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 ehehehe, kızmış... :)) Erasure - A Little Respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Audioslave - Cochise Hastasıyım!!! *!elindeki bagetlerle yataa vurmaktadır*[hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray...† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Arid - Everlasting Change ho$$$[hline]i feel i'm coming to an end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Samael - Rain A storm of fury to calm the hunger left Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Cradle of Filth - A Gothic Romance[hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray...† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Jimi Hendrix - Hey Joe nasıl bir gitardır öyle,of of...[hline]Buried Alive In The Blues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Samael - Jupiterian Vibe move with the storm, with the wind, with the flood get down, rise up, hold on to the vibe hastasıyım bu parçanın girişinin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Noir Desir - Lost Dans la schizophrenia i'm lost Dans la paranoia i'm lost Un maniacopera i'm lost Pharmacoperave i'm lost I'm lost but i'm not stranded yet[hline]Buried Alive In The Blues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Eminem - Lose Yourself gerçekten çok hoş, klibi de öyle..[hline]Archon Coldwind a.k.a Master [Mace] Windu Küçük adamların gölgelerinin büyüdüğü yerde güneş batıyor demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar