Aegean Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 asık oluyorum sanırım HiM-Bury me deep inside your heart[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Audfe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Iced Earth-Depths of Hell[hline]I did what I thought was right All for the love of my life I know it's sad but true Something is very wrong Condemned to suffer so long For a love so true.. i always loved you my lady.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Moonspell - Wolfshade[hline]i feel i'm coming to an end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Star Wars - Imperial March[hline]Most Charismatic One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 imperial march telegol ün theme müziği .. di mi fiz eauhea koRn - blind are you readyyyyyyyyyyyyyyyyyy *!böğürür*[hline]i feel i'm coming to an end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Audfe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Moonspell - Darkness and Hope[hline]I did what I thought was right All for the love of my life I know it's sad but true Something is very wrong Condemned to suffer so long For a love so true.. i always loved you my lady.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 dünyanın en çirkin şarkısı dinliyorum şu anda ben arkadaşlar!!!! Cathedral - Hopkins (Witchfinder General) eğer karşınıza çıkarsa filan arkanızı dönüp kaçın, berbat bi şarkı!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Muse - Bliss[hline]i feel i'm coming to an end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 said: Emaleth, 24 Aralık 2002 22:54 tarihinde demiş ki: dünyanın en çirkin şarkısı dinliyorum şu anda ben arkadaşlar!!!! Cathedral - Hopkins (Witchfinder General) eğer karşınıza çıkarsa filan arkanızı dönüp kaçın, berbat bi şarkı!!! çkçk radyo kirliliği :) Morcheeba- Otherwise[hline]i feel i'm coming to an end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 aaaah that's better! Hocico - Devouring Rage *!oturduğu yerde tepinir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Seal - Kiss From A Rose pöff çok yumuşadı bu liste[hline]i feel i'm coming to an end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 yumuşamak istemeyenler burdan buyursun. gel vatandaş gel, süper kuduruk müziklerim var! Hocico - Forgotten Tears *!yaradana kurban* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Iced Earth - Damien heyt bea ha şöle[hline]i feel i'm coming to an end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 tarz değiştiriyoz, ama aynı kudurkluk devam ediyo: DJ Sasha - Xpander Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Suavi - Haydi Dön dil değiştirelim biraz da :P adam nil karaibrahimgil in babası çıktı hayret bişiy yaw[hline]i feel i'm coming to an end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Teoman - 17 giremez bu laila ya falan .. ben şubatta giriom nihohoh[hline]i feel i'm coming to an end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 in flames - metaphor ben de metafor yapıyorum[hline]i feel i'm coming to an end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Audfe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Nightwish - Swanheart yavaştan yağmakta olan kar'ın şerefine[hline]I did what I thought was right All for the love of my life I know it's sad but true Something is very wrong Condemned to suffer so long For a love so true.. i always loved you my lady.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Placebo - Days Before You Came[hline]i feel i'm coming to an end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Mor ve Ötesi - 23 baktım şimdi heyecanla hava durumu haberlerine .. kar gelmiş de terkediyo perşembe yurdumuzu dio lol diom noluyos istanbul geriden takip edio heralde olayları eheahea nese sıcak odamızda mvö dinlemeye dwm[hline]i feel i'm coming to an end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Apoptygma Berserk - Electricity *!ıpçıs ıpçıs* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Queensryche - Promised Land Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Orbital - Satan[hline]HeadShot..! __________ SBGG! Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Grup Yorum - Meşale Boran Fırtınası boran .. bi yaban kuştu gökyüzünün mavisine bata çıka maviş kuş .. şahin bile tutamaz onu kanadından ! asidir heee .. rengi kadar güzeldir[hline]i feel i'm coming to an end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Therion - The Invincible Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar