jacabo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Rembrant - I will be there[hline][b]cici sméagol [Bu mesaj jacabo tarafından 23 Aralık 2002 23:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Haluk Levent - Gülendam gümüşyaka köprüsünü ezberledim türküsünü[/b][hline]i feel i'm coming to an end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Haluk Levent - Gülendam gümüşyaka köprüsünü ezberledim türküsünü[hline]i feel i'm coming to an end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Duman - Koprualtı[hline][b]cici sméagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 The Doors - Alabama Song nice hobbit .. ehuh süfer laf ya bugün 2.kere gittim filme yine koptum mütiş sahne yapmış peter abim[hline]i feel i'm coming to an end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 o ne bea hangı kuzuk bılmıyorum ben[hline]cici sméagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Nightwish - She Is My Sin[hline]i feel i'm coming to an end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 said: jacabo, 23 Aralık 2002 23:18 tarihinde demiş ki: o ne bea hangı kuzuk bılmıyorum ben[hline]cici sméagol ha ?[hline]i feel i'm coming to an end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 System of a down - psycho[hline][b]cici sméagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 ilginç bi cover, tavsiye ederim hani... goth vokaliyle depeche mode ilginçimtrak olmuş... Suspiria - Behind The Wheel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 yalnız topic patlayacak ::) 50. sayfaya gelmı$[hline]cici sméagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Pearl Jam - Black[hline]HeadShot..! __________ SBGG! Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Direc-t - Niye Gittin akşama bi bardak çay weya kola yeter bana ne yediğini ne de içtiğini .. bana gördükleriniiiiiiiiiiiiiiii anlaaattttt ! niye gittin niye gittin[hline]i feel i'm coming to an end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 system of a down - on my mind babak bak bak[hline]i feel i'm coming to an end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Children Of Bodom - Silent Night Bodom Night...Karanlık bir gecede göğe bakarken.Niye gözlerimin dolduğunu kimse anlayamayacak Gizli gizli, Ruhunu okşarken.Dudaklarını okşadığımı kimse bilmeyecek.Ve yaşadığım güzelliği.... [Bu mesaj Demise tarafından 24 Aralık 2002 00:07 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Demise tarafından 24 Aralık 2002 00:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 talking heads - and she was ufh rulez öte bi grup[hline]i feel i'm coming to an end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kiara Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 canlanan radyomuzun şerefine ; Cradle of Filth - Sleepless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 waoww canlı radyomuzun canlı dj i ki(ti)ara dönmüş gece 12 den soraya mı alındı senin prog kiara kardaş :P Anathema - Judgement[hline]i feel i'm coming to an end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Switchblade Symphony - Numb günlerdir bu şarkıyı indirmeye çalışıyordum, şöööyle ağzımın tadıyla bi çaliim bare :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Children Of Bodom - Everytime I Die * Deli gaz olur * [hline]Karanlık bir gecede göğe bakarken.Niye gözlerimin dolduğunu kimse anlayamayacak Gizli gizli, Ruhunu okşarken.Dudaklarını okşadığımı kimse bilmeyecek.Ve yaşadığım güzelliği.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Liszt - Mephisto Waltz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Tam hız dewam ediorz... Ulver - Hymn 6[hline]Karanlık bir gecede göğe bakarken.Niye gözlerimin dolduğunu kimse anlayamayacak Gizli gizli, Ruhunu okşarken.Dudaklarını okşadığımı kimse bilmeyecek.Ve yaşadığım güzelliği.... [Bu mesaj Demise tarafından 24 Aralık 2002 00:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kiara Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 ay sorma jankis kardiş, gündüz dj'leri ayaaamı kaydırdı. prime time'ı da veeemediler. kısmet bu saatlereymiş. uykum vardır... *!esner ama canı pahasına yayına devam eder* Crimson Joy - Wake Up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Madonna - Like a prayer[hline][b]cici sméagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Blind Guardian-Bard's Song Don't be afraid in the dark and cold cause the bard's song will remain Nasıl iyi gider var ya akşam akşam[hline]Most Charismatic One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar