SadButcher Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Cabaret Voltaire - Wait and Shuffle Efem işin dibine böyle vuruluyormuş demek.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Su an okulda beyni eriyen doggy adli arkadasa yolluyorum bu sarkiyi terbiyesizlik, dinden imandan cikarma sarkisi Tarja.., ehm Nightwish - Nymphomaniac Fantasia Touch my milkwhite skin, Feel the ocean Lick my deepest Hear the starry choir[hline]fizban, 26 October 2003 23:58 tarihinde demiş ki: eşek benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Isteyen istediigni desin, MTV ci bunlar desin, sirf o yuzden RATM dagilmis desin, Chris Cornell in sesine laf attirmam! Audioslave - Getaway Car So get yourself a car, And drive it all around So get yourself a car Drive it all alone[hline]fizban, 26 October 2003 23:58 tarihinde demiş ki: eşek benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Katatonia Tonight I'm nothing It doesn't matter where I go[hline]fizban, 26 October 2003 23:58 tarihinde demiş ki: eşek benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Jason Becker - Altitudes[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 6273 songs and growing! Anathema - Wings of God No one can find me, here in my soul Kicking and screaming, out of control[hline]fizban, 26 October 2003 23:58 tarihinde demiş ki: eşek benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Marillion - Interior Lulu[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Lake Of Tears - Come Night I Reign Come night i'm there again come night come night i reign beware for the night will find you beware for i am there behind you i slay...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall [Bu mesaj KHaRoN tarafından 28 October 2003 12:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 System Of A Down - Innervision[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 linkin park- in the end[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. * Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Athena-Sende Yap[hline]icQ=135954330 sakIn tIkLama ziLyon tane pencere acILIr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Animals - The House of Rising Sun A housee in new orleans... A houseee fulll of riiisiiiiiiiing sunnnnnn[hline]Riruix Fevaxium-ubah zabrak brawler-swg /tell riruix [Bu mesaj tunca tarafından 28 October 2003 18:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Benny Benassi - Satisfaction pushh meeee and then just touch me.... till i get my satisfaction... dum cık dum cık pushhh meeee and then just hurt me.... till i get my satisfaction... dum cık dum cık[hline]Riruix Fevaxium-ubah zabrak brawler-swg /tell riruix [Bu mesaj tunca tarafından 28 October 2003 18:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 The Victor Silvestri Orchestra-When I fall In Love[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 ahh yeter basim agridi dinlenelim biraz dimi evet evte Enya - May it be[hline]Riruix Fevaxium-ubah zabrak brawler-swg /tell riruix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 hayvanik etmiyorum dimi yok yok dunun acısını cıkarıyorum butun gun mesaj atamadim =P Tupac - Point da finga(meali Point the Finger) hipapcı tunca[hline]Riruix Fevaxium-ubah zabrak brawler-swg /tell riruix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 No Doubt - Don't speak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 tek sarki yazacaksin tek mesajda tunca, playlistini degil Nine Inch Nails - Perfect Drug Without you, without you Everything falls apart Without you, It's not as much fun to pick up the pieces, It's not as much fun to pick up the pieces... heralde bi 20 defa ardarda dinleyeceimden sarkiyi (it is the perfect drug hehe) uzun sure yokum, ama gozum topic in ustunde, lutfen kurallara uyalim.[hline]Var var var. -Khajiiti Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Album dinliyom, ahanda Blind Guardian - Follow the Blind (whole album)[hline]Var var var. -Khajiiti Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 BILMEYENLER ICIN KURALLARIN TEKRARI! - SARKI YOK BU MESAJDA! 1- Sarki ismini bold yazin [b][/b] taglerini kullanarak. Sarki sozlerini ise [i][/i] kullanarak italic yapin. 2- Mesaj basina tek sarki yazin! Eger album dinliyorsaniz albumun adini yazabilirsiniz. (orn: Pink Floyd - Animals (Album) gibi), eger eraber dinlenen sarkilar yazicaksaniz (orn: Anathema - Shorud of False & Fragile Dreams gibi) ornekteki gibi yazin. 3- Tek sarki var diye abartmayin, kimse dakikada bir sarki dinleyemez. Kimse birbirini ve kendini kandirmasin lutfen. 4- Sarki olmayan mesaj atmayin. Bu topic in acilma nedeni sarki yazmak, yorum degil. Yorum yapsaniz bile bi ustteki mesaja yapin ancak, o da quote lamadan yapiliyor, ve o mesajda dahi bir sarki olsun. 5- Bu kurallara uymayanlarin mesajlari tarafimdan silinecektir, bi zamanlar editliyodum, artik baydi editlemek, direk siliyorum. 6- Bu ne kati kural diyeniniz varsa olayi basit, girmeyin Paticik FM topicine, kullanmayin burayi, kurallarin olmasinin tek nedeni duzgun bir topic olmasini istemem, ve oyle baslatilmasi.[hline]Var var var. -Khajiiti Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Timo Maas - Unite[hline]Riruix Fevaxium-ubah zabrak brawler-swg /tell riruix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Antimatter - Dream Patterson abim bi kadin vokal bulmus, tey tey teeey[hline]Var var var. -A Khajiiti Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Katatonia - For my demons volfi davulu ile ritim gitarını çalıo(nasıl dmeeyin çalıo işte baaa ne !) ben de lead gitarı çalıorum berk e de söyletcez ama haberi yok[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Deamon denen mr. bornoz onerdi, boole bi hos oluyosun dedi (baska bi kelime kullandi da neyse :P) Steve Vai - For the Love of God civucivuciiiiuv[hline]Var var var. -A Khajiiti Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Bjork - Human Behavior[hline]Riruix Fevaxium-ubah zabrak brawler-swg /tell riruix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar