Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Haluk levent - Gulun bıttıg yerde[hline]icQ=150389142 | Ultima Online | Nebula | Locus | Metall & Athelas Wenszlaw | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Lake of Tears - Can Die No More nasilsim siz tahmin edin artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Iron Maiden - Paschendale[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Iron Maiden - Montsegur[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Metallica - Turn The Page Here I am - on the road again There I am - up on the stage [hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 bloodbath - cry my name when you seek forgiveness you'll see there is no god and you will cry my naaame[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Silahsız Kuvvetler - Sözlerim Silahım[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 18 September 2003 01:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Fjärde Världen ft. Nefret - Tamam dımdım dımmmm dımdım dımmm kalbim, nefretim, rapim, cezam![hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Battlelore - Dragonslayer[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Nefret - İstanbul hip-hop, rağ den devam...[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xalthos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 2pac - All eyez on me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 KoRn - I Did My Time i feel the anger changing me[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Children Of Bodom - Bodom After Midnight [hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 No Angels - Still in love with you aşık olmak kötü şey..[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Scorpions - Still Loving You[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Metallica - The Unforgiven New blood joins this earth and quikly he's subdued through constant pain disgrace the young boy learns their rules with time the child draws in this whipping boy done wrong deprived of all his thoughts the young man struggles on and on he's known a vow unto his own that never from this day his will they'll take away[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Blind Guardian - Harvest of Sorrow(acoustic) duyduum bildiim en iyi ezgilerden, özellikle akustik olmalı çok hoş gelio kulağa..[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 eee azizim sly bak ne caliyor... Iced Earth - Blessed Are You (Live) So this song is for all of you By my side, through and through We'll roam that world true and free Feeding you the inner beast You are the ones that keep me high You are the ones for which I'll die Forever we will be Standing tall, side by side We're children of the night [hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Dragon Lord - Rapture[hline]Little by little I'm falling for you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Lake of Tears - The Path of the Gods (Upon the Highest Mountain Part 2) "Welcome back my son, I have waited for a long time Waited for the king to return, I have something to show you Upon the highest mountain, way up by the horizon Lies an ancient path, the path of the gods ..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Scorpions - Still Loving You If we'd go again all the way from the start I would try to change things that killed our love[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Bob MarLey-No Woman No Cry i$te süper $arkI[hline]icQ=135954330 CapuLet,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ? Bende kar$IyIm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Tiamat - Phantasma De Luxe oooof, of... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Anathema - Fragile Dreams maybe i always knew.. my fragile dreams would be broken.. for you..[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xalthos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 said: Joe, 18 September 2003 20:31 tarihinde demiş ki: Bob MarLey-No Woman No Cry i$te süper $arkI kesinlikle.. Paul Van Dyk - Nothing but you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar