Khirsah Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Pentagram-This Too Will Pass[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Lacuna Coil-Stars [hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq
arian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Placebo - Every me every you[hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Glithoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 valla aklımdan geçiyordu onu yazmak ya sağolasın madem başladım o zaman bir süfer parça daha gelsin Placebo-Pure Morning[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq
SadButcher Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Grave Digger - Maidens of War[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Scorpions - Lonely Nights All those lonely nights, lonely nights, lonely nights.... i gotta fight for you yes i do...[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim?
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 bir scorpions da benden Scorpions-Send me an angel[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
sadbutTrue Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Aaa bunsuz olmaz-->> Yngwie J. Malmsteen - Anguish and Fear[hline]I'm your truth telling lies I'm your reason alibies I'm inside open your eyes I'm you sad but true
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Animals - House of the Rising Sun There is a house in New Orleans....[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 In Flames - Gyroscope[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo...
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Placebo-i know[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Iced Earth - Ghost of Freedom dont thread on me live free or die sly.. :p[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 GNR - Civil War [i]MY HANDS ARE TIED ! THE BILLIONS SHIFT FROM SIDE TO SIDE[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Anathema - Lost Control Life has betrayed me once again, I accept that some things will never change. I've let your tiny minds magnify my agony, and it's left me with a chemical dependency for sanity. Yes, I am falling... how much longer till I hit the ground? I can't tell you why I'm breaking down. Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control? I'm coming to en end, I've realized what I could have been. I can't sleep so I take a breath and hide behind my bravest mask, I admit I've lost control.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo...
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 anathema - one last goodbye [hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 iyi paslaşıyoruz :P Demons&Wizards - Fiddler On The Green[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo...
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 HIM-Our Diabolikal Rapture your love is the only thing i live for in this world...[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 HIM-Gone With the Sin ooh my baby how beautiful you are...[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Jester Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Core - Ace of Spades[hline]Infernal, The Avatar of Bodom paticik fycakh community felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!!
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 W.A.S.P. - Hell for Eternity Hell - kill'em to Hell for Eternity Oh, tonight Hell - send'em to Hell for Eternity Oh, it's allright [hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Lacuna Coil - Soul into Hades[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Metallica - One[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo...
Jester Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Prodigy - Smack My Bitch Up[hline]Infernal, The Avatar of Bodom paticik fycakh community felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!!
Öne çıkan mesajlar