HellHound Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Tikkat: Bir baska ozel album yayini! bugunku saheserimiz Opeth'den geliyor... Opeth - Damnation Windowpane Haunting loneliness in the eye Skin covering secret scars His hand is waving a goodbye There's no response or action returned In My Time of Need Summer is miles and miles away And no one would ask me to stay And I should contemplate this change To ease the pain And I should step out of the rain And turn away Death Whispered a Lullaby Under the fog there are shadows moving Don't be afraid, hold my hand Into the dark there are eyelids closing Buried alive in the shifting sands Sleep my child Sleep my child Sleep my child Sleep my child Closure awaiting word on what's to come in helpless prayers a hope lives on as I come clean I've forgotten what I promised in the rays of the sun, I am longing for the darkness Hope Leaves There is a wound that's always bleeding There is a road I'm always walking And I know you'll never return to this place To Rid The Disease There's nobody here, there's nobody near I try not to care, dead eyes always stare Let these matters be, don't trust what you see Take hold of your time, step into the line Ending Credits Weakness Found you there in the blink of an eye I miss you Turned away into a thousand dreams You've found out what they mean [hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Mfö - Ele Güne Karşı arayıp sormasamda unuttum seni sanma dünya bir yana sen bir yana aşık ettin beni kendine sorada terkettin gizlice aradım seni heryerde hiçkimselere soramadım..[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Orphaned Land-Neverending Way When summer is gone and winter is back It seems like neverending way.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Blind Guardian - Ashes to Ashes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Muse - Stockholm Syndrome tavsiye ederim gaz şarkıdır...[hline]Raphael: Şuna bak! Bi salamander asla 10 metre boyunda olmazki!! Donatello: Söleyene bak, konuşan bi kaplumbağa!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Münir Nurettin Selçuk-Suzinak Nakış Beste[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 HIM-You Are The One youuuuuuuu areeee the oooone... muse un yeni albümü süper olmuş bu arada bence, başka dinleyen var mı?[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Muse - Apocalypse Please euehuehueh bak ben dinniom:P mp3lerini indiriorum, MTV de gördükten sonra klibi... Hatta bugün saat 23:00 da olucak Top 10 at Ten'de 9 numara Stockholm Syndrome... Klibi ilginç bişi...[hline]Raphael: Şuna bak! Bi salamander asla 10 metre boyunda olmazki!! Donatello: Söleyene bak, konuşan bi kaplumbağa!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Bunu depresifim tribine giren herkese armagan ediyorum! (Sozum meclisten disari) Katatonia - Passing Bird She's got black hair, and she has got a black dress She is pretending that her life is a mess But cannot rest, with so many words I can't fly down, and say I'm done[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Within Temptation - Deceiver of Fools Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 HiM - Buried alive by love[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Yngwie Malmsteen - Judas[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Opeth - Damnation Blank face in the windowpane Made clear in seconds of light Disappears and returns again Counting hours, searching the night Might be waiting for someone Might be there for us to see Might be in need of talking Might be staring directly at me [hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 sly buyur abi Gamma Ray - Lake of Tears And when I see the light that's shining from your eyes Even brighter than before We're riding the wind to reach the golden dawn We have done it all before Here I stand Call on you again But my heart is filled with fear Like an eternal flame Our love will remain As we sail the lake of tears[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 sesine kurban... Zaten ruyamda Nightwish konserine gidioduk hehe Nightwish - Forever Yours Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Çok saol buna ihtiyacım wardı :p here i stand.. calling you again... :( Cake - Never There[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Apocalyptica - Hope giy gidi giygiy gidi giygiy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Tristania - My Lost Lenore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Lullacry - The Autumn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mfö - Güllerin İçinden ahhh ahh[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Leni kıravitz - fılay evey irençleştim i wish that i could fly into the sky so very high just like a dragonfly[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Amorphis - Veil of Sin BOld yazmayanlar sarki adini edite magruz kalacaklardir :) /Volf For the cold pale women I leave some of my goodness[hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle [Bu mesaj Volfied tarafından 06 September 2003 07:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Pain of Salvation - Oblivion Ocean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Lacuna Coil - To Myself I Turned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Lacuna Coil - To Live is to Die[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar