Sun_Sword Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Grup Gündoğarken - Rüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 [b]placebo-W/out you im nothing im uncline a libertine and every time you vent your spleen i seem to lose the power of speech your slipping slowly from my reach you grow me like evergren you never see the lonely me at all[hline]Wiss lvl 48 Armswoman Kay Darkonn Grenhart lvl 30 infiltrator Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 [b] Mercan Dede - Nar-ı Aşk[hline]Wiss lvl 48 Armswoman Kay Darkonn Grenhart lvl 30 infiltrator Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 baya uzun sure calicak tekrar tekrar Anathema - Transacoustic[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Opeth - Black Rose Immortal I have kept it The amaranth symbol Hidden inside the golden shrine Until we rejoice in the meadow Of the end When we both walk the shadows It will set ablaze and vanish Black rose immortal....[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Opeth - Deliverance başladık kharon yine :)[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Delanoresse, 27 August 2003 00:25 tarihinde demiş ki: yigidi oldurur yogurdunu yemezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Baslayalim ;) Opeth - Blackwater Park We have all lost it now Catching the flakes of dismay Born the travesty of man Regular pulse midst pandemonium You're plucked to the mass Parched with thirst for the wicked Sick liaisons raised this monumental mark The sun sets forever over Blackwater park[hline]The clash of honor calls to stand when others fall [Bu mesaj KHaRoN tarafından 28 August 2003 21:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Opeth - In My Time Of Need[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Shifty, 28 August 2003 21 falan sularında yolda yürürken demiş ki: kendimde headbang yapacak enerjiyi bulamıyorum... Infernal_Reborn de cevap vermiş: Ben de enerji doluyum enerjimi dışa vurmak istiyorum mala vurmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Opeth-Phantom In The Opera[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Opeth - Still Day Beneath The Sun Leaving, grieving Seeking, meeting Binding, unwinding Sighing "You" Still day beneath the sun Asking you who is the one And when the day is late We know who must forever wait...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Opeth - A Fair Judgement[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Shifty, 28 August 2003 21 falan sularında yolda yürürken demiş ki: kendimde headbang yapacak enerjiyi bulamıyorum... Infernal_Reborn de cevap vermiş: Ben de enerji doluyum enerjimi dışa vurmak istiyorum mala vurmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Benden sonra birde volfi hastasiydi bu sarkinin yanlis hatirlamiyorsam, bi onun birde tum opeth ciler icin gelsin bakalim; Opeth - Nectar Bring me through Carry my empty shadow And guide me inside your warped labyrinth To the well of sin; I swear I will always love you!...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 hafiften ağırlaşalım derim ben. brutalleşelim güzelleşelim :) Death - Symbolic children of bodom bu şarkıyı coverlasa nası olurdu acaba.[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Shifty, 28 August 2003 21 falan sularında yolda yürürken demiş ki: kendimde headbang yapacak enerjiyi bulamıyorum... Infernal_Reborn de cevap vermiş: Ben de enerji doluyum enerjimi dışa vurmak istiyorum mala vurmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Almora-Stormwinder[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Doom dinlemeli, doom oynamali... Empyrium - The Blue Mists Of The Night Here is no shelter; no escape from our heart, Entwined in this tragic embrace I fear and bemourn to depart...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 doom-death karışımı bir parça dinleyelim türkiyenin en iyi death grubundan. Cidesphere - Tragic End[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Shifty, 28 August 2003 21 falan sularında yolda yürürken demiş ki: kendimde headbang yapacak enerjiyi bulamıyorum... Infernal_Reborn de cevap vermiş: Ben de enerji doluyum enerjimi dışa vurmak istiyorum mala vurmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Haggard - Origin Of A Crystal Soul Zu sehen, was sein wird, im verborgenen, unerkannt Denn der mit dem Leumund des Ketzers würd öffentlich verbrannt Die Hand, die geifend nach dem Schönen blutet von der Rose Dorn Der Trieb der Menschen Habgier, bestraft durch Gottes Zorn Er, der Spiegel eurer Seele, spürt die Trauer, Kummer, Gram Er, der Träger dieses Namens: Michael de Notre Dame[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Children of Bodom - You're Better Off Dead Did i break you anyway? If i did, then hear my apology: FUCK YOU! ... When tomorrow's a better day to be You're better off dead than fucking with me!!!![hline]Infernal, The Avatar of Bodom Shifty, 28 August 2003 21 falan sularında yolda yürürken demiş ki: kendimde headbang yapacak enerjiyi bulamıyorum... Infernal_Reborn de cevap vermiş: Ben de enerji doluyum enerjimi dışa vurmak istiyorum mala vurmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Bu adamlar sanirsam asmis; Death - Cosmic Sea[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 bi düşündüm de olabilirler aslında Death - Painkiller[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Shifty, 28 August 2003 21 falan sularında yolda yürürken demiş ki: kendimde headbang yapacak enerjiyi bulamıyorum... Infernal_Reborn de cevap vermiş: Ben de enerji doluyum enerjimi dışa vurmak istiyorum mala vurmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 offf ne super bi sarkiymis bu be Blind Guardian-Dragonslayer[hline]Riruix Fevaxium-ubah zabrak brawler-swg /tell riruix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 horacegoesskiing denen tip vbana bu grubu sooledi ben indirdiii bi de baktiii ayii ay asmisss :P Niacin - High Bias[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 aşmış ve die hard fanı oluncak bi grup varsa children of bodom dur :-P Children of Bodom - Children of Bodom reaper reaper livin on the road :-P[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Silthanas, 28 August 2003 22:52 tarihinde demiş ki: evet evet benim ki de bayagi uzun masturbasyon yapmakta zorlaniyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 pearl jam - do the evolutoin diorum ve volfi yi bana sölemediği için kınıorum o aşmış grubu[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 kafiye olsun şarkı da süper Solitude - Revolution[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Silthanas, 28 August 2003 22:52 tarihinde demiş ki: evet evet benim ki de bayagi uzun masturbasyon yapmakta zorlaniyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar