Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Hammerfall - At the end of the rainbow[hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Kamelot - Don't You Cry Don't you cry or suffer over me i will be waiting for you don't you cry angels never fade away i'll be watching over you see you through...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Dream Theater - Change of Seasons BIlmeden dinleyenlere bu album mu dedirten? Tam baydims arkidan derken yeni bir olaya gecen, her elemanin bir kere b yerde solo attiklari mukemmel Dream Theater Parcasi[hline]Dark-dr adli adminimiz zamaninda demiski... kadin erkek demedim eglendim bunca zaman darkim dereyim demedim ibnelestim muntazaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Iron Maiden - Alexander The Great Again Maiden !!![hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Cowboy Bebop - Tank! Unlu animenin intro sarkisi I think its time to blow this thing Get everybody in the stuff together Three, Two, One, OK, Let's Jam[hline]Dark-dr adli adminimiz zamaninda demiski... kadin erkek demedim eglendim bunca zaman darkim dereyim demedim ibnelestim muntazaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 günaydın paticik ayol.... bakın nasıl da patlatıyorum afyonunuzu şimcik. kökleyin bakiim sesi.. Hocico - Forgotten Tears YALLAAAAHHHH!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 soğuk duş gibi geldi sabah sabah ema abla gözümüz açıldı valla.. Pearl Jam- Jeremy[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 prodigy - diesel power[hline][b] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 thank you cnbc-e konserini dinledik sayende :) Elvis Presley-Can't help fall in love[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 bi tane daha hocico çaliim de, bütün günü sabah atom bombası yutmuş gibi geçirin bare :) ben şahsen evde hoplaya zıplaya geziyorum uyanalı sadece 1 saat olmasına rağmen... Hocico - Untold Blasphemies çok enercik çook... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Teoman-Kartanesi bir kar tanesi o kondu dilimin ucuna bir kar tanesi o erir azımda[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Dream Theater - Learning to live ...the ways that your heart sounds makes all the difference it's what decides if you'll endure the pain that we all feel the way that your heart beats makes all the difference in learning to live here before me is my soul i'm learning to live i won't give up till i've no more to give...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamutix Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: Emaleth, 30 May 2003 13:03 tarihinde demiş ki: hade ordan be dedecim, sen konser var diye indirmemişin ki onu, belli ki geceleri dio dinleyip iki elini mosh yapıp birbirine yapıştırıp kendinden geçerek şöyle fısıldıyorsun geceleri: "hevimetılisdıloo" :P metalci diilim dedim mi size hayatımın herhangi bi anında. elbette hevimetılizdılo!!! ayrıyetten kahvaltı etmeden bin saattir sokaklar sürttüğüm için de konsepte uygun biçimde süper asabiyim. hem kolunuzu bacaanızı ısırır hem de böle şarkılar çalarım :) Metal Church - Merciless Onslaught *"danset bebek!" diyerek kiara'nın da ayaklarına ayaklarına kurşun sıkar* [Bu mesaj lamutix tarafından 31 May 2003 12:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 ay ben de süper acıktım valla. aslında bu hocico'ları neyin de sabah enerjisi olsun da bööle evi filan topladıktan sonra kaavaltı ediim diye çalmıştım ama işte, oturduk kaldık lök gibi internet karşısında :/ du son bi enerci dolması yiyelim hep beraber de cumartesi günü etkinlikleri resmen başlamış olsun. süper şarkı, hastasıyım. trent reznor abimizin bugüne kadarki en iyi eseri, hatta şahsi kanaatimce "tek" çok iyi eseri ama burdan sonrası sübjektif tartışma olur. dinleyin anacıım, ŞAHANE! Nine Inch Nails - Head Like A Hole *!"bow down before the one you serve" diyende, ayağa kalktığı gibi bulaşık yıkamay gider* *!bulaşık'ın bulaşmak fiilinden gelen bir isim olduğunu düşünüp, dilbilgisi bakımından heyiflenir, sonra o tabaklara, bardaklara bi sürü şey gerçekten de "bulaştı" nasıl yıkıycaz diye düşününce darlanır* *!lamutix'e dil çıkarır* *!kiara'yı kibarca selamlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Placebo - The Bitter End Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Rolling Stones - Paint it Black başka renk istemem hepsi siyah olsun.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kiara Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 sabah sabah n'oluyo be.... *!çapaklarını temizler* Cyndi Lauper - Girls Just Wanna Have Fun bi ara 80's yapalım a dostlar, hazır birbirimize kavuşmuşken :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Flaw - Get Up Again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 In Flames - Dark Signs We're out of focus we've lost control are you afraid? i blame our ego and you call me names do you (really) want to be saved? [hline]The clash of honor calls to stand when others fall [Bu mesaj KHaRoN tarafından 31 May 2003 12:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Nightwish- Gethsemane[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 ve beklenen gun gelir besıktasımız bugun kupasını alacaktır... Besikta$ - 100. yıl mar$ı[hline][b] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Macross Plus-Voices (Cello Version) Bu kadın müthiş bi besteci[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Tea Party - Lullaby[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 The Tea Party-Alarum Adamın sesi çok güzel.[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 The Tea Party-Release Haala çok güzel[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar