SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Falconer - Heresy in Disguise hayda hobaa...[hline]--------------------------------------------- RK1 "Onzac" The Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 the tea party-release çok seviyorum ben bu şarkıyı haberiniz olsun hatta ters bi anıma denk gelirse eşşek kadar adam oturur ağlarım bak[hline]Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İnsan Nasıl Gelişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Lacuna Coil - Falling Hala guzel bisi ariyom bu sarkida, sevmeye calisiyom, kesmedi yaf? Nesse dinleyelim[hline] nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: Bu goril hala altımda mı :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Ritchie Blackmore - Ancient Sojourn[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 höy löy löööyyy... Dead Kennedys - Holiday In Cambodia *!köprüaltı kemancıyı hatırlar, hey gidi der içinden* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 ema hep aynı şeyleri dinliosun yıllardır :p Iced Earth - Ghost of Freedom ben de.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Ben de ben de! :) Audioslave - Like a Stone Rebirth sarkimizdi[hline] nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: Bu goril hala altımda mı :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kiara Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 süper gay arkadaşlarımızı burda anmadan edemeyeceğim izninizlen... :) *!john travolta misali kıvırır, hatta belki de stayin' alive mı çalmalıdır nedir* Village People - Y.M.C.A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Opeth - Black Rose Immortal[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kiara Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 *!evet, yapar bunu... çalar* Bee Gees - Stayin' Alive *!"beyaz ceketim olsa şimdi çıkarıp dier dj'lerin üstüne fırlatırdım" diye düşünür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 The Cure - Love Song[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kiara Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 ehehehe, bunu çaldığımda kıvıracak birini daha tanıyorum ben... ;) Imagination - Just An Illusion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jove Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 said: Kiara, 28 May 2003 18:57 tarihinde demiş ki: ehehehe, bunu çaldığımda kıvıracak birini daha tanıyorum ben... ;) Imagination - Just An Illusion Huh.. *!Kıvıranları seyretmekle yetinir...* Duran Duran - A View to A Kill[hline]Gıcık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Iced Earth - Blessed Are You [hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kiara Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 said: Jove, 28 May 2003 19:13 tarihinde demiş ki: said: Kiara, 28 May 2003 18:57 tarihinde demiş ki: ehehehe, bunu çaldığımda kıvıracak birini daha tanıyorum ben... ;) Imagination - Just An Illusion Huh.. *!Kıvıranları seyretmekle yetinir...* Duran Duran - A View to A Kill[hline]Gıcık! ooo duran duran çalan pamuk eller varolsun...:) madem "delikanlı adam kıvırmaz" diyoruz, hafif sallanabilir mi acıbağ ? ne dersiniz ? Duran Duran - Come Undone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Deftones-Hexagram artık yalama oldum çökmeyi seviyorum[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jove Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 said: Kiara, 28 May 2003 19:17 tarihinde demiş ki: said: Jove, 28 May 2003 19:13 tarihinde demiş ki: said: Kiara, 28 May 2003 18:57 tarihinde demiş ki: ehehehe, bunu çaldığımda kıvıracak birini daha tanıyorum ben... ;) Imagination - Just An Illusion Huh.. *!Kıvıranları seyretmekle yetinir...* Duran Duran - A View to A Kill[hline]Gıcık! ooo duran duran çalan pamuk eller varolsun...:) madem "delikanlı adam kıvırmaz" diyoruz, hafif sallanabilir mi acıbağ ? ne dersiniz ? Duran Duran - Come Undone Hareketsiz kalsak? Sting - Mad about you[hline]Gıcık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Deftones-Deathblow yok deftones gibisi[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Nightwish- Passion and the Opera[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Dream Theater - Metropolis - Part I (The Miracle And The Sleeper) before the leaves have fallen before we lock the doors there must be a third and last dance this one will last forever metropolis watches and thoughtfully smiles she's taken you to your home it can only take place when the struggle between our children has ended now the miracle and the sleeper know that the third is love...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sun_Sword Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 [b]Anathema - One Last Goodbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Opeth gelior bea OPETH! ; Opeth - Black Rose Immortal ...endlessly, searching night and day the moonlight caresses a lonely hill with the calmness of a whisper i wear a naked soul a blank face in the streaming water black rose immortal... [hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 in flames - ordinary story[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 The Skatalites-Ska Dub Reagge[hline]Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İnsan Nasıl Gelişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 said: Sly-One, 28 May 2003 18:16 tarihinde demiş ki: ema hep aynı şeyleri dinliosun yıllardır :p Iced Earth - Ghost of Freedom ben de. yok ayol, hele ki bu ara acayip acayip şeyler dinliyorum da, bu tip ema fm klasiklerini dinlerken gelip buraya yazmak aklıma geliyo sadece, alışkanlık işte... ehi şu anda açıklamalı bi anons yapmak zorunda kaldığım için şimdi dinlediğim parçayı da yazmak zorunda kaldım, normalde bu parçayı dinlerken yakalanmak istemezdim. dinozor gibi gösteriyo beni :P Dio - Holy Diver p.s.1. vallahi normalde dinlemem, konsere gelecekler diye şeyttim. *!sıyrılmaya çalışır* p.s.2. lamutix'ten aldım mp3'ü, o normalde de dinliyo sanırım :P *!bok atar, izi kalır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar