Audfe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2002 My Dying Bride - She is the dark[hline]I did what I thought was right All for the love of my life I know it's sad but true Something is very wrong Condemned to suffer so long For a love so true.. i always loved you my lady..
jankis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2002 Mor Ve Ötesi - Beyaz[hline]i feel i'm coming to an end
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 8, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2002 Queensryche - Operation: Mindcrime
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 8, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2002 Iced Earth - Blessed Are You (Live)[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 8, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2002 Anathema - One Last Goodbye *!başka hiç bir grup kesmiyodur onu artık, nirvanasını bulmuştur* In my dreams, I can see you, I can tell you, how I feel In my dreams, I can hold you And it feels, so real[hline]I put my hands up to my eyes but the holes in my palms let me find a way...
jankis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2002 said: jankis, 08 Aralık 2002 20:15 tarihinde demiş ki: Burda sadece şarkı çalınabilir [Bu mesaj Berk tarafından 08 Aralık 2002 20:30 tarihinde değiştirilmiştir] :) peki Sentenced - You Are The One[hline]i feel i'm coming to an end
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 8, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2002 *!winamp i kapatır, mikrofona üfler, denme bir ki der ve şarkı söylemeye başlar, diler ki berkin kulağına kadar gitsin zarları patlasın der* gıcık herif, dokunma milletin postlarına, adam onu dinliyo, onu çalıyo radyosunda :) Anathema - Temporary Peace[hline]I put my hands up to my eyes but the holes in my palms let me find a way...
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 8, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2002 Murat-Alper-Ben - Fosforlu Cevriye ;) muhtesem bi cover ama siz istediginiz kisiden dinliyebilirsiniz tabi.. ;)[hline]Ferencz Bathory
Berk Mesaj tarihi: Aralık 8, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2002 Dokunurum milletin postuna şarkı çalınır burada. maç anlatımı için bi aşadaki bölüm lütfen =) Şarkı iyi geldi cidden Volfied tam da duş yapıyodum eşlik ettim bende sana =) Yeni Türkü - Aşk Yeniden [hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2002 askere gidecek olan kocam gunn için çalıyorum ben izninizle, sonra hemen gidiciim. The Sisters Of Mercy - Temple Of Love with a gunn for a lover and a shut for the pain...
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Aralık 8, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2002 direct t - didem adamların konseri vardı aznavur pasajı'nda cts oralardaydım kaçırdım..[hline]Resmim.. icq
arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2002 Opeth - Black Rose Immortal[hline]My eyelids sink into the blackened canvas where dreams are painted]My eyelids sink into the blackened canvas where dreams are painted
Kiara Mesaj tarihi: Aralık 9, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2002 a-aaa, sabah sabah sinirim fırladı ayol. bu kadar mı deep purple taklidi bi grup olur... ar-ge yapayım acık dedim, pişman oldum vallahi. Audioslave - Show Me How To Live günaydın bu arada. uyanmış herhangi kişi varsa tabi. :)
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 9, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2002 Cengiz Kurtoğlu - Hain Geceler[hline]İçelim Güzelleşelim...XÆ®ø fâ®ß®Ìght
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 9, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2002 Anathema - One Last Goodbye No comment, only tears[hline]I put my hands up to my eyes but the holes in my palms let me find a way...
Audfe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2002 Coward-Princess insan kendi çaldığı parçayı dinleyince ayrı bi keyif alıo:)[hline]I did what I thought was right All for the love of my life I know it's sad but true Something is very wrong Condemned to suffer so long For a love so true.. i always loved you my lady..
Audfe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2002 Sinergy - Laid to Rest I lay down on snow covered sheets of loneliness,and I weep, I'm crying out for you I'm longing just to have one more chance..[hline]I did what I thought was right All for the love of my life I know it's sad but true Something is very wrong Condemned to suffer so long For a love so true.. i always loved you my lady..
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 10, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2002 Sting - Shape Of My Heart[hline]İçelim Güzelleşelim... XÆ®ø fâ®ß®Ìght
jankis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2002 Pink Floyd - Another Brick In The Wall hey teacher , leave the kidz alone ![hline]i feel i'm coming to an end
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 10, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2002 Paul Van Dyke - Children (Dream Version)[hline]İçelim Güzelleşelim... XÆ®ø fâ®ß®Ìght
ehoca84 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2002 Scorpions-Wind of Change Take me to the magic of the moment....... Blood&Tears upon the altars of our lives we shed!
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 10, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2002 Nightwish - Passion and the Opera[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
Dralnu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2002 pearl jam - i am mine[hline]HeadShot..! __________ SBGG! Inc.
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2002 Coldplay- In My Place[hline]"Hiç bir şey şans eseri olamaz. Her şeyin bir nedeni vardır. Beynin nedeni bilmeyebilir. Beynin asla anlayamayabilir. Ancak kalbin bilir. Kalbin daima bilir."
Öne çıkan mesajlar