Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PaticikFM

Volfied

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
saatLerimiz 12.03 gösterirken Arcane için geLior bu parça..ewt dinLioruz..Sadece dinLe we içindekiLeri bi kağıda yaz...:P

Opeth - Black Rose Immortal [hline]Benim Gökyüzümsün..Karanlık ruhum,yanan bedenimsin...En nefret ettiğim yanım,taptığım ruhsun..Çıkmak istemediğim kaoslarda önümdeki tek engelsin..öLümün sıcak nefesinden gelen o eşsiz çağrıyı geri çevirmemi sağlayan tek ve SON varlığımsın...
Mesaj tarihi:
Bu şarkı başta Demise olmak üzere bütün Opeth severlere:
Opeth - Demon Of The Fall[hline]There's a shadow just behind me, shrouding every breath I take, making every promise empty, pointing every finger at me. Waiting like a stalking butler who upon the finger rests.
Mesaj tarihi:
OperaIX - Fronds Of The Ancient Walnut

BöLe bi bayan vokaL yok helal dedim..Scream yapıo abLamız..[hline]Benim Gökyüzümsün..Karanlık ruhum,yanan bedenimsin...En nefret ettiğim yanım,taptığım ruhsun..Çıkmak istemediğim kaoslarda önümdeki tek engelsin..öLümün sıcak nefesinden gelen o eşsiz çağrıyı geri çevirmemi sağlayan tek ve SON varlığımsın...
Mesaj tarihi:
EinHerjer - Wyrd of the dead

KesinLikLe dinLeniLmesi gereken bi grup die düşünüorum we tawsiye ediorum yani..okadar..

Saatlerimiz 13.01 gösterirkene yayınımız dewam edior..[hline]Benim Gökyüzümsün..Karanlık ruhum,yanan bedenimsin...En nefret ettiğim yanım,taptığım ruhsun..Çıkmak istemediğim kaoslarda önümdeki tek engelsin..öLümün sıcak nefesinden gelen o eşsiz çağrıyı geri çevirmemi sağlayan tek ve SON varlığımsın...
Mesaj tarihi:
Empyrium - Autumn Grey Views [hline]Benim Gökyüzümsün..Karanlık ruhum,yanan bedenimsin...En nefret ettiğim yanım,taptığım ruhsun..Çıkmak istemediğim kaoslarda önümdeki tek engelsin..öLümün sıcak nefesinden gelen o eşsiz çağrıyı geri çevirmemi sağlayan tek ve SON varlığımsın...
Mesaj tarihi:
eh uzun süredir Queen dinlememiştim, eski cdleri karıştırdım elime geçti. acep hangisini çalsam, hangisi çalsam...

Queen- I want it all

.....and I want it now.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...