ofs Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Evet ikiside gitti kosp zaten version cıkartmamıstı ßugün HackedSheil update getirdi ßizim bebeler cafede denemeye calisiyorlardı giremiyorlardı bitmis :D[signature][hline]Fuck Off Knight :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 ohh :D[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 62 rogue (DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 merk etme yenisi gelr;)[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
new_bie_you Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 [Bu mesaj new_bie_you tarafından 06 Ocak 2006 12:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenjuro_40 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 ya kim dedi bitti die ? daha dün akşam kasıyolardı dts de peh.. kosp bitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 bu bizm kenjuro mu???[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Bence gelmez kosp uzun süredir cıkartmıyor ve artık Bende koxpda ßitti:)[signature][hline]Fuck Off Knight :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 ben 2 tane 70 2 tane 63 char cypherda 3 tane 62 char aresde kasıp itemda yaptıkdan sonra kosp bitse ne olur ayrıca tek kasanda ben değildim benim gibi 100 lerce insan kastı ha zararın neresinden donerlerse kardır ama biz yapacamızı yaptık zaten onun için pekde umursuyo değiliz ^_^[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendi ----- :Stuner: @ Ares ----- Alınık +8 ironbow yada Chitin bow pm :Stuner: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 umarız dediğin gibi olur[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenjuro_40 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: Ji_Ber, 06 Ocak 2006 12:48 tarihinde demiş ki: umarız dediğin gibi olur ben sizin kenjuro yum 2 gün bannlanadım yarın açılacak bannım :-) evet yanlıs duymadınız daha dün akşam kosp ile dts de kasıyolardı ne yalan söyleyim benide aldılar partye ama dc oldum geldiimde başkası girmiş :hrr: :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Kenjuro bugün Hackshield'a update geldi diyor arkadaş belki ondan bugün girememiş olabilirler. Zaten bu tür programları bitirmeyi kafalarına koydular. Yakında kalmaz Kosp Mosp :-p[signature][hline]Server: Diez Nick: Holydexteriyus Clan: Tormentors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: Stuner_Cypher, 06 Ocak 2006 12:48 tarihinde demiş ki: ben 2 tane 70 2 tane 63 char cypherda 3 tane 62 char aresde kasıp itemda yaptıkdan sonra kosp bitse ne olur ayrıca tek kasanda ben değildim benim gibi 100 lerce insan kastı ha zararın neresinden donerlerse kardır ama biz yapacamızı yaptık zaten onun için pekde umursuyo değiliz ^_^ Sana böyle güzel güzel laflar söylemek istiyorum ama işte burada olmuyor. Gelip birde marifetmiş gibi anlatıyorsun yaaa yüzsüzlüğün daniskası. Burada o kadar kişi kosp kullananlara sövüp sayıyor sende gelmiş yapmış olduğun emek hırsızlığını anlatıyorsun. Afferin sana. Tebrikler. :hrr:[signature][hline]Server: Diez Nick: Holydexteriyus Clan: Tormentors [Bu mesaj Dexteriyus tarafından 06 Ocak 2006 13:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 cypher doaldır:horace:[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar