asterix Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 fiyatı nedir...bilen varmı? en ucuza nerde bulabilirim... nokia 6630 a kullancam da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 walla ben alalı yaklaşık 1 ay oluyo.. kadıköyden pcgoldun yanından aldım peşin fiyatı 65 milyon..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 sirkeciden doğubanktan falan daha ucuza bulabilirmiyim ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bulabilirsin herhalde ben oralara hiç bakmadan direk kadıköyden aldım.. dogubankta 5-10 milyon daha aşağıda bulabilirsin.. bi de dikkat et ddr-mmc olucak dierleri çalışmaz..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Bulursun. 512 50 ytl ye mevcut. Ama alıcaksan kingston al 5 yıl garantili. Fiyatı 68 ytl.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ddr mmc ne ya yani ddr ne? hadi ötekini anladıkta.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 peki bu kingston alınca yanında garanti belgesiylemi veriolar ? saçma bi soru oldu ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: asterix, 04 Ocak 2006 23:57 tarihinde demiş ki: ddr mmc ne ya yani ddr ne? hadi ötekini anladıkta.... ya bu tel de çalışan hafıza kartlar sd ve ddr olarak ayrılıyo.. 6630 da ddr olanı çalışıyo.. dierleri desteklemiyo. sen ztn alırken 6630 a alıyorum de onlar sana werirler.. ben kingstom aldım 5 yıl garantisi war..gerçi belge wermiolar kartın arkasına tarih atıyolar o kadar.. başka ne örenmek istiyosun..?[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 saol bu yeterli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Nokia rcmmc kullanmıyormu yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar