_KiNG_LoRD_ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 beramus ta oynuyorum lwl 50 yim 51 görevini yapacam anahtarların kordinat larını ve soruların cevap larını söyler misiniz lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Mare Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 öhöm! arama pls ok bb[signature][hline]Nick:Nikmikyoq Lvl:6x Server:Cypher Irk:Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 adamda balon var biraz anlayışlı olun.ben alta linki verdim ordan ulaşabilirsin,gerekli bişeyi arama yaparak bulursun bundan sonra [spo1=lvl 50 görevi]http://forum.paticik.com/view.php?id=144064[/spo][signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 62 rogue (DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 ;)[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenjuro_40 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 >_< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 aboo başlıkta büyük harf [spo1=sen önce burayı ziyaret et]http://forum.paticik.com/view.php?id=153765[/spo][signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 62 rogue (DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 bu hataları balon kapatamaz:horace:[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 kenjuro sen yenisin herhalde balon filen var :D[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 62 rogue (DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenjuro_40 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 yarına kadar blaonla gezecez artık gerçi istesem bugün buna pelerin alırım ama höö :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: kenjuro_40, 06 Ocak 2006 13:19 tarihinde demiş ki: yarına kadar blaonla gezecez artık gerçi istesem bugün buna pelerin alırım ama höö :D he he :D[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 62 rogue (DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 kenjuro madalyalıykende çok konuşuyodun balonlusun hala çok konuşuon[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenjuro_40 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar