Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

35 questi ile ilgili

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lvl bilmemkaç olduk hala bununla ura$ıyorum delirmeme ramak kaldı. Bu içkilerin belli bi sırası yok mu? Burda yazan, silkroadtavern de yazan, gambling house içindeki dallamanın söledigi $ekilde bile yaptım, dei$ik tonla kombinasyon denedim banamısın demedi herif, vermiyor kitabı. Nedir bunun olayı, abandone edicem gına geldi artık. Kaçıncı içkiyi verdikten sonra kitabı sorucam? Her $i$eden sonra sorabiliyorum ve devam ediyorum ama yok i$te, bi türlü olmadı. Yardım edene gofret ısmarlicam :)[signature][hline]Silkroad Online
Nick: Fangorn & Level: 4x & Guild: Laming Corporation & Server: Troy
----------
- elektrik alamadım senden Hulusi
- e tabi yavrum, $alteri kaldırmadın daha,
- ??!!? nası yane?
- kaldır bak $alteri, nasıl veriyorum elektriği
- bu mu $alter
- ohoooo, hade canım hade, sağdan sağdan.....
- .............
Mesaj tarihi:
Şarap, şampanya, viski bitene kadar bunları ver, "0" lardan sonra Huhoan 2. kez konuşunca kitabı soracaksın. Herbalistten aldığın içkileri kullanma. Görev sonunda onlar yokolacak. Asa's Flute verip Account Book u alacaksın, onuda Wangwona verince görev bitecek.[signature][hline] ~~Xtara~~
Level: 44
Weapon Class: Bow
Force Class: Ice (Light+Fire)
Armor Class: Protector
Guild: Paticik
Server: Aege
Resim için tıkılın.
Mesaj tarihi:
Bendemi yanlı$lık var yoksa oyundamı bi hata olu$tu anlamadım bi türlü. Yok olmuyor bu $ekildede. ! tane whisky kalana kadar içiyor herif, sonra gülüp conversation u kapatıyor. Tekrar açıp kalan whisky ide veriyorum ve sordugumda ben bi halt bilmiyorum git burdan diyor.. Extradan bi seçenek çıkmıyo yani, bana sadece "OK" a basmak kalıyor. Flütle alakalı yada öncekilerden farklı hiç bi$i olmuyor.[signature][hline]Silkroad Online
----------
- ??!!? nası yane?
- bu mu $alter
- .............
Mesaj tarihi:
Saçma sapan alakasız bi kombinasyon denedim öyle oldu. Denemekte deil, sırayı karı$tırdım, küfür etmeye ba$layıp yeniden almaya gidicekken hepsini bitireyim dedim, baktım flüt seçenegi aktif oldu eheh.[signature][hline]Silkroad Online
----------
- ??!!? nası yane?
- bu mu $alter
- .............
Mesaj tarihi:
bu questlerin sonucunda ne oluyor peki bilen var mı ? komple bir level falan geliyormu aceba ? topla dediği zımbırtıları ( 100 powder,100 ong feel,100 scopion bacağı) bitirdim ama gitmeye korkuyorum. 40k exp yazıyor yahu herbalistin görevinde! 40k nedir, dalga geçiyorlar yahu :)[signature][hline]Clan: FiRe
LV: 3x
Server : Aege
Spear Master
Alayına isyan ...
Mesaj tarihi:
hem hatundan hemde herbalist bunaktan aldıgın görevleri tamamlayınca asıl görev çıkıyor zaten. Emin ol bu seni tatmin eder fazlasıyla :) 350 küsur bin exp. 190 bin skill point exp (450 civarı sp geliyor) 350 bin gold + bi de pek bi i$ine yaramicak bi scroll.[signature][hline]Silkroad Online
----------
- ??!!? nası yane?
- bu mu $alter
- .............
  • Yeni Oluştur...