usher Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 3 gündür giremiyorum...ne yapabilirim?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 SEN heralda 1296 kurulumundan oyunu kuruyorsun arkadasim.bende de once invalid data base hatasi veriordu daha sonra bi sekilde onu hallettim gerekli dosyalari arkadaslardan aldim.ama daha sonra sendeki bu problem ortaya cikdi.eger ekran kartindan felan degilse ve oyunu 1296 dan kurup upgrade ettiysen bu sorun cikmis olabilr.usenmeden sana resmi siteden 1299 patchli exe yi indir kur yada birindan al sorunun kalmicak diye dusunuorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
usher Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 zaten 1299 sürünümü kullanıyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
new_bie_you Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 option'u 1311 e göre ayarla sonra launceri yüklemesini bekle sonra girersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
usher Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 onuda denedim :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
new_bie_you Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Valla bendede öl oluyodu ben o şekilde yapıca giriyorum o zman senin pcde sorun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
usher Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 3 gün önce format atmıştım...ondan sonra çıktı bu sorun :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonic Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 bi arkadaş onunla ilgili bi dosya up lamıştı rapidden.bi onu ara istersen..[signature][hline]__zonic__ warrior lvl 6x ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar