Victorial Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 msj sayım 100ün altında olduğu için pazar bölümünü kullanamıyorum (daha 81 msj yazmam gerekiyormuş el insaf!). acil olduğu için yeni konu açtım. sp farm yaptığım için acilen lvl21 +x bowa ihtiyacım var. masrafı neyse verecez artık. gold ve/veya elixir weapon/protector/aksesuar/shield vs önerebilirim. tomarla scroll da olabilir :) hiç olmadı lvl24 +x bow da alabilirim. ama ilk tercihim 21den yanadır. 21lvle kadar SoS, SoM (som'da varmı bilmiyrum) bowlar da olabilir.[signature][hline]Guild : MiddleEast Class : 21lvl Ice-Archer ( the post-modern SP farmer.. lvl gap-9! : ) Server : Aege [Bu mesaj Victorial tarafından 03 Ocak 2006 21:54 tarihinde değiştirilmiştir]
nickyoksunu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bende lv21 veya 22+x bow almak isterim trader olduğum için para sorun değil yardım edin ltf[signature][hline]Nick: PuDinG Server: Aege LV: 21 Job: Thief-Trader Guild:Atlantis
Lunar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bende gerçekten anlayabilmiş değilim pazar alanı bölümüne neden böyle bir mesaj limiti konulduğunu,paticik forumlarını sadece silkroad için takip edenlerin illaki yok yere post kasıpmı istediklerini elde etmelerini bekliyolar?
Victorial Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 başlığım aşağı da kalmasın. sonra barajı doluyor. 21+x veya 24+x bow arıyorum. altın veya altın+wep elix öneriyorum.[signature][hline]Guild : MiddleEast Class : 22lvl Ice-Archer ( the post-modern SP farmer ) Server : Aege
Öne çıkan mesajlar