The_Guardian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Simdi snu sormak istiyorum 1.Mesela bir sayfada verdigim yazinin linki baska bir sayfada duruyor ama (mesela) 10 paragraf assagida. Ben bu link i o paragrafa gore nasil ayarliyabilirim 2.Bunun bir kodu varmi?Varsa ne Yani biliyorum bole birseyin oldugunu bir kac kez de gordum lakin nasil yapildigini bir turlu cozemedim, Malum yaptigim sitede sadece text uzerine yapili ve bazi sayfalar 4 sayfa uzunlugunda bile olabiliyor bu yuzden benim bu tam paragrafi acmam lazim, sitenin adresi www.neverendinglegends.tr.cx 3. Birde neden her acilisinda opened but with erorr yaziyo? 4. Birde geocities de ekledigim sayfalari ve dosyalari nasil silebilirim,Cunku geocities in mb siniri 5 fln. Bazi seyleri silmem lazim, simdiden saolun[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis
Maleboge Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 1.... Çok Ayıp "webbot"ları Çıkart... "" 2.... her sayfanın EN sonuna şunu ekle [hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage
The_Guardian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 saol da ben ilk sikki pek anliyamadim[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 tag'ının içinde "margin value"ları belirtmemişsin... Yanlış hatırlamıyorsam topmargin="0" gibi bi düzenleme yaparsan sorun gider... Benim standart kullandığım tag'ı şöyle: color vs. bunları görmezden gel tabi... [Bu mesaj riglous tarafından 27 August 2003 00:30 tarihinde değiştirilmiştir]
The_Guardian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 ] [Bu mesaj The_Guardian tarafından 27 August 2003 11:53 tarihinde değiştirilmiştir]
The_Guardian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 said: riglous, 27 August 2003 00:27 tarihinde demiş ki: tag'ının içinde "margin value"ları belirtmemişsin... Yanlış hatırlamıyorsam topmargin="0" gibi bi düzenleme yaparsan sorun gider... Benim standart kullandığım tag'ı şöyle: color vs. bunları görmezden gel tabi... [Bu mesaj riglous tarafından 27 August 2003 00:30 tarihinde değiştirilmiştir] Bunu kullanirsam erorr mu gidecek.?[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 ilk şıktan anladığım kadarı ile sen linkte diğer sayfasını belli bir paragrafına gitmesini istiyorsun değilmi ? eğer linkini verdiğin sayfa gene senin sayfan ise yapabilirsin bunu. Bulmam lazm nasıl yapıldığını ama yapılabilio. Label felanmıydı acep :D Uzun zamandır yapmadığım için unutuorum. EK: Buldums o dediğim yöntemi. Linkini verdiğin html'de mesela Önemli Notlar diye bir başlık var altında yazı. Önemli Notları şöyle yazıosun Önemli Notlar Sonra linkin olduğu sayfada link'i şöyle veriosun Önemli Notlar için tıklayın. Şimdi linke tıklayınca hede.html sayfasında onemli not yazan başlığa gidecek direk. [hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 27 August 2003 17:06 tarihinde değiştirilmiştir]
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Yok; benim söylediğim şey o iframe'le ortaya koyduğun sayfaların yaklaşık 70 pixel aşağıdan başlamasını gideriyor... Sorularını açık bir şekilde anlamadık; bunun için varsayımlara göre, kendimizce cevaplar yazıyoruz.
The_Guardian Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 said: Catscratch, 27 August 2003 16:58 tarihinde demiş ki: ilk şıktan anladığım kadarı ile sen linkte diğer sayfasını belli bir paragrafına gitmesini istiyorsun değilmi ? eğer linkini verdiğin sayfa gene senin sayfan ise yapabilirsin bunu. Bulmam lazm nasıl yapıldığını ama yapılabilio. Label felanmıydı acep :D Uzun zamandır yapmadığım için unutuorum. EK: Buldums o dediğim yöntemi. Linkini verdiğin html'de mesela Önemli Notlar diye bir başlık var altında yazı. Önemli Notları şöyle yazıosun Önemli Notlar Sonra linkin olduğu sayfada link'i şöyle veriosun Önemli Notlar için tıklayın. Şimdi linke tıklayınca hede.html sayfasında onemli not yazan başlığa gidecek direk. [hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 27 August 2003 17:06 tarihinde değiştirilmiştir] Saol brader valla attin da tuttu.:D Simdi siteyi yenidne yukledim hadin hayirlisi Hepiniz cok saolun[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Benim sallayışım ünlüdür :D Mesela aynı sayfada yapmak içinde hede.html Önemli Bilgi Önemli Bilgi . . . . . Linkler . . . . . . [hline]This Cat Scratches Free.
Öne çıkan mesajlar