hamti_damti Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 sadece ordumuzda adam kazanıyoruz dert ettiğin buysa yani[hline]Gücümüzü birleştirelim! katkılarınızla güçlenecez site: Güçlerimizi birleştirelim.Lütfen tıkayınız Tıklarsanız Sevinirim.
arcane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 eğer dediğin gibi site para kazanma amaçlıysa hata ediyorlar paso bozuluyor zaten adam gibi kazanamazlar düzeltmezlerse[hline]Waiting anxiety For a fair judgement deserved kings of chaos
hamti_damti Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 said: nukbasliklikiz, 03 Şubat 2003 17:57 tarihinde demiş ki: orda kötü ne yazıyor anlamadım hala seks gibi tabuları aşamadınmı geri kafalı.orada yazdığım yazıda kötü bir şey göster. insanları sömürüp çıkar sağlamak kadar kötü şey varmı LeYmIR ------------------------------------------------------------ Forumlardamı seks yapacaksınız?[hline]Gücümüzü birleştirelim! katkılarınızla güçlenecez site: Güçlerimizi birleştirelim.Lütfen tıkayınız Tıklarsanız Sevinirim.
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Aman abi az kalsın çakıyodu durumu goril neyse iyi sıyırdık ha. Hadi masum insanları sömürmeye devam niha [hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon
hamti_damti Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 *sokağa bakar ve polisleri görür gorilin sölledğinden şüphelenir*polisler gider*içi rahatlamıştır* *paralarını çıkartır ve sömürecek insan aramaya devam eder* ne alakaysaa sömürmekle anlayamadım goril siz yanlış anlamışsınız olayı[hline]Gücümüzü birleştirelim! katkılarınızla güçlenecez site: Güçlerimizi birleştirelim.Lütfen tıklayınız Tıklarsanız Sevinirim.
arcane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 bizde mi yapsak böyle birşey ? :) kings of pepelek :P[hline]Waiting anxiety For a fair judgement deserved kings of chaos
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 said: arcane, 03 Şubat 2003 18:43 tarihinde demiş ki: bizde mi yapsak böyle birşey ? :) kings of pepelek :P[hline]Waiting anxiety For a fair judgement deserved kings of chaos Eheh lol bence Alemin Kralları daha güzel olur :p[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon
arcane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 eheh alemin kralları evet o daha güzel. ırklar: -taşfırın -light -concon[hline]Waiting anxiety For a fair judgement deserved kings of chaos
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Şehir geliştirme: Ev Kıraathane Lahmacuncu Kebapçı Hipodrom[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Eşyalar: Tespih (delikanlılık +1) Sopa (cinnet +1) Jilet (dincilik -1) zuhahahahah[hline]Neden bekliyorsun ki? Haydi Tıkla! Hey sen kime diyorum!! Bak hala tıklamıyo Olum Tıklasana bak eğlencez Ya yalvarıyorum tıkla niye düşünüyosun? Tıkladın mı? Hadi ya uğraşamam deme 2 saniyeni almaz.
hamti_damti Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 siyah ceket(char+1)[hline]Gücümüzü birleştirelim! katkılarınızla güçlenecez site: Güçlerimizi birleştirelim.Lütfen tıklayınız Tıklarsanız Sevinirim.
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 zuahahahahah[hline]Neden bekliyorsun ki? Haydi Tıkla! Hey sen kime diyorum!! Bak hala tıklamıyo Olum Tıklasana bak eğlencez Ya yalvarıyorum tıkla niye düşünüyosun? Tıkladın mı? Hadi ya uğraşamam deme 2 saniyeni almaz.
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 oynamayın diyosa oynamayın layn! silin o goril i![hline]all i want to do is live..
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 vas-ti bu ak-şam thekingofpepelek yaz!!![hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 hö?[hline]Neden bekliyorsun ki? Haydi Tıkla! Hey sen kime diyorum!! Bak hala tıklamıyo Olum Tıklasana bak eğlencez Ya yalvarıyorum tıkla niye düşünüyosun? Tıkladın mı? Hadi ya uğraşamam deme 2 saniyeni almaz.
hamti_damti Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 alemin en kral kings of pepelek[hline]Gücümüzü birleştirelim! katkılarınızla güçlenecez site: Güçlerimizi birleştirelim.Lütfen tıklayınız Tıklarsanız Sevinirim.
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 said: BabacumMostors, 03 Şubat 2003 20:48 tarihinde demiş ki: vas-ti bu ak-şam thekingofpepelek yaz!!![hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Evet yaaaaaaz[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 abi yok bu iş temiz deil bi kere nedir bunun mantığı tıklayıp asker kazanmak olmaz öyle şey mantıksız sadece tuzak ama uzatmaya gerek yok kapadım konuyu mesaj atmayın PlSsss
Öne çıkan mesajlar