Qaniel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 şu yuakrdakını ben yazcaktımda mumu bızdeyken onun kullanıcı adı kalmıs helal vımpir yani pafların maşallahı var[signature][hline]Myth Busters FS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 evet imzamı da değiştirdim. iyi oldu vimpir bu önerin ;)[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Qaniel, 05 Aralık 2005 21:00 tarihinde demiş ki: şu yuakrdakını ben yazcaktımda mumu bızdeyken onun kullanıcı adı kalmıs helal vımpir yani pafların maşallahı var eh aptalsın yalcincim aehaeh .. ya o diilde yarin senle macimiz var pati liginde sonra bizim kara mamba liginde var 2 de hazirlik maci var. butun gun senle mac yapicam.. sıkıldım senden be ahae..[signature][hline] Sex Machine The Paticik Cup =o= II MZ: Istanbul Tomahawks AFC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 imzayı değiştirdik bizde =P[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! FC Antalya United The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 beyler imzi formati MZ : Vimpir Sk :) pls[signature][hline]vimpir MZ : Vimpir SK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Bende değiştirdim. :)[signature][hline]MZ : Knights Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 hay formatına vimpir ya =P[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ya seninkini biliyorum sorun degilde bazi takim isimlerini normal imzadan ayirmak zor:)[signature][hline]vimpir MZ : Vimpir SK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 benimki uygun mu vimpir bey abi..? aeha[signature][hline] Sex Machine The Paticik Cup =o= II MZ: Istanbul Tomahawks AFC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 akşam hörü'nün paflarla maçım vardı 10-0 kazanmışım onu da :) severinus 9 tane atmış hehe[signature][hline]i'm a spy in the house of love Mz : Prekazi United FC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Mumu, 06 Aralık 2005 00:08 tarihinde demiş ki: benimki uygun mu vimpir bey abi..? aeha "MZ" italik olmush, kurallara uygun deil simdilik uyari veriyorum:)[signature][hline]vimpir MZ : Vimpir SK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: vimpir, 05 Aralık 2005 15:40 tarihinde demiş ki: hadi lan zevkli oluyomus biyerlerim agridi maci izlerken:) bu arada bisi gordum uyuz oldum bombalamak lazim bu takimi DIKKAT! hrrrrrrrrr bu kimsenin dikkatini cekmedimi ya? kurdistan takimi :hrr:[signature][hline]vimpir MZ : Vimpir SK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Şöyle hakaretini tespit etsek, direk kapatırız. Ama sırf takım adı yüzünden kapatmamıza İsveç liler izin vermez.Anlatsak derdimizi, anlamazlar ne yazıkki.[signature][hline]MZ : Knights Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 iyide bahsettigi ulke yokki, ben nazi bayragi koydum diye ebemi saapmislardi 50.000 EUR, 1 hafta forumlardan ban yemistim bence burda karar alalim bizim federasyona mail basalim[signature][hline]vimpir MZ : Vimpir SK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 tamamdır sanırım taktiğimi hallettim ;) formum düşmüş de biraz (söylemiyim gülersiniz) ilk maç bi talihsizlik yaşadım hehe. ama tebrik de ettim yani. neyse, ben bunları neden yazıyorum; çünkü imzamı denemem lazım. işte böyle de düşünceliyimdir. "eho eho" gibi bişeyler yazacağıma yazıyı uzattıkça uzatıyorum ki okuyanlar hem gülsün hem düşünsün "acaba Duke delirdi mi?" diye. hepinizi selamlıyor, dostluk kazansın diyorum, tabi ben de kazanabilirim ara sıra, heheey, baya bi olmuş yeter sanırım bu kadar.[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi mz:Real Zamazingo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bende bole 1 cahillik yapmistim:) ama ayarlar bolumunde gorunus diye 1 yer var post kasmana gerek yok:) biriside beni bole rezil etmisti sende resil ol:D[signature][hline]vimpir MZ : Vimpir SK [Bu mesaj vimpir tarafından 06 Aralık 2005 03:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 MZ`e email atmadan once burada sorayim dedim Benim hem futbol takimi icin hemde Hockey icin sectigim kalecilerimin keeping ozelligi artmiyor israrla. Gunluk egitim raporlarinda tek hicbir degisiklik olmayan oyuncular onlar. Yedek kaleciler gelisiyor veya asil kalecileri baska bir konuda egitime soksam ilerleme oluyor ama kalecilerime kalecilik egitimi veremiyorum varmi boyle bir sacmalik? Ve daha onemlisi basina boyle birsey gelen oldumu daha once ?[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change... I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: bLackcha0s, 05 Aralık 2005 20:44 tarihinde demiş ki: Şu bahçelievler kim ya benim ligde oynuyor lider olan arkadaş kimse msj atsın bana =) Bahcelievler benim takımım. edit: Bu arada baktım da senin ligdeki Bayrampasa ben degilim :) [Bu mesaj aKuMa tarafından 06 Aralık 2005 08:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 yaklaşık 20 dakika sonra prekazi united fc, The Paticik Cup'daki 2. sınavını muhteşem taraftarı önünde vericek[signature][hline]i'm a spy in the house of love Mz : Prekazi United FC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 1 dk kaldı maçlara başarılar =)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Fistan ile kıyasıya bir mücadele yaptık.2-1 onun üstünlüğüyle bitti maç, bizim kaleci tam kova olmuş, sırf bu lig için genç bi 6 keep li filan kaleci mi alsam ne yapsam :)=[signature][hline]MZ : Knights Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Con sanssizdim bugun:(, orta sahadan gol yedim kalecim disari cikicak diye biraktigi top hiz kaybederek iceri dustu, taktiklerde penalticiyi defans oyuncusu secmisim 1 penalti kacirdim yedigim 2. golde kalecimin tutup iceri attigi 1 goldu:) neyse ilerdeki maclara bakicaz[signature][hline]vimpir MZ : Vimpir SK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 catford u zorlu gecen bir mactan sonra 2 1 yenmeyi basardım :)[signature][hline]Mz Team: Bahcelievler Syra - Burning Legion - Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 prekazi united 19 gol pozisyonuna girdiği karşılaşmayı genç golcüsü severinus kazimiers'in attığı 3golle kazandı 3-0[signature][hline]i'm a spy in the house of love Mz : Prekazi United FC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: aKuMa, 06 Aralık 2005 13:21 tarihinde demiş ki: catford u zorlu gecen bir mactan sonra 2 1 yenmeyi basardım :) Beyler akumanin imza daha hos olmus hemen ona geciyoruz:)[signature][hline]vimpir MZ : Vimpir SK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar