toggie Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 5 te 5. en yakın rakibim de 5 te 5 yaptı, puan farkı yok :) ama şampiyonluk yemini ettik bi kere, kaçarı yok yenilgisiz şampiyonluğu hedefliyorum 4. ligde de. oyuna başladığımdan beri hiç lig maçı kaybetmedim. hala transfer yapmadım yapma gereği de duymuyorum bu lig için. 450k param var. stadyuma da harcamıyorum ama harcamayı düşünüyorum. 1 as 1 genç oyuncumu 5er haftadan kampa yolladım 30k karşılıgında. genç oyuncu beleş tabi bütün para as oyuncu için gitti. hayırlısı olsun bakalım inşallah böyle devam edicez. [ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 21:14 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ya benide 3.lige atti bu oyun.. 5 te 4 gidiyoruz dur bakalim.. son macimda 6-2 yendim bu haftaki macimi kazanirsam isim kolay gibi cunku 4-5 maclik kolay bi periyoda giricem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qaniel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 paticik cupda herkeze gg ay başarılar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 aynı saatde 3 macım var nasıl takip etcem yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 hll olsun knights team 4. sırada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebby Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 4. ligde en ykn rakibime 6 puan fark attım ee ne de olsa narlıdere sk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 toggie'yi harcadım =) ohoh ohoh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qaniel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 delircem, fazladan maç oynamadım butun oyuncular dinlenmek istiyorum oldu sistem falan değişti sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 geçen hafta delay oldu form güncellemesinde, bazı takımlar 6 hazırlık + 2 lig oynamış gibi oldu (ben de böyle oldum), takımın hepsi zzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qaniel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 saçmalık abi butun maclara paflarla cıkıorum sımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paticik de acıldıgına gore paticik mz cuplara kaldıgımız yerden devam edebiliriz. Kimler devam ediyor bir gorelim. Takım ismi: Bahçelievler FC @Fistan Ayagına gelen fırsatı gene tepmissin be. Son macta yapılırmı bu [ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 09:51 tarihinde, aKuMa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 bende devam ediyorum yanliz bi kac ay ara vermistim ve as oyuncularimi satmistim genclerle devam ediyorum. Karpuz SK kullanici adi :arasyuksel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emokhan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 oyuna girdikten sonra lisani nerden degistiriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 oyuna girmeden değiştireceksin lisanı. şifre yazılan yerin kenarında. hoş 1 ayı geçmiş bunu yazalı, görmüşündür heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 yeni bi paticup yapsak ya 5'de mi kalmıştık en son jejeje Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar