Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bi bilen yok =P ama penaltıda şutada bakıyor dedilerdi.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Şut ve duran top ikilisi lazım.[signature][hline]MZ : Knights Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 öyle bi ikilim yok egsdg[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 @silp tebrikler silphatoscum sok bi yenilgi aldigim soylenebilir. ama tamamiyle kendime fazla güvenmemden kaynaklaniyodu tokat gibi geldin saol :)[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 rica ederim mumu, her zaman :p. başarılar sana diğer maçlarında.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 eahe aciklamalar sey gibi oldu aziz yildirimla ozhan canaydin. birbirini sevmeselerde boyle mecburi fair play aciklamalar yapilir ya boyle sehgsdg mujka oyle bisey yok tabi isin esprisi bu..[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bugün çok güzel sonuçlar çıkmış jnmslar ya :))))[signature][hline]i'm a spy in the house of love Mz : Prekazi United FC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Eyvallah fistan valla senin dediklerinle biraz ümitleniyorum yoksa hakketen çıldırmış durumdayım. Artık kastıgım paranın yarısını transfere ayırılıcam 1 defans 1 de sağlam forvet almanın vakti geldi yeter bu kadar biriktirdiğim. Bu hafta zaten şampiyonluğu da alıyorum arkasından girişicem oyunculara.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stupefy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Takımıma hep inandım ve arttık beklenen cıkışın gercekleştiğine inanıyorum lideri deplasmanda devirdik şimdi artık herkese tokat diorum ben.[signature][hline]Pistan The Tiger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 transfer yapin ama finansiniza dikkat edin..lig bittiginde 2 hafta ara olucak lig maci olmadigindan 2 haftada 150 bind eurodan fazlasi gidicek.. ona gore hesabinizi yapin batmayin.. hele birde 4.ligin ilk maci sizin evinizde olmazsa gg olursunuz..[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 2 hafta ara mı olucak pff :( ne bekliycez 2 hafta ya hemen başlasın zor sabrediyorum mac gunune kadar zaten Hokey de dizilişleri yapmada yardım edebilecek biri var mı? [signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé [Bu mesaj toggie tarafından 23 Aralık 2005 01:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Fistan'a danış hockey için :).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: toggie, 23 Aralık 2005 00:38 tarihinde demiş ki: 2 hafta ara mı olucak pff :( ne bekliycez 2 hafta ya hemen başlasın zor sabrediyorum mac gunune kadar zaten Hokey de dizilişleri yapmada yardım edebilecek biri var mı? hockeyde adminim ben :P öhöm... forumlara bekleriz sorularınız için dermişim :P "Yorulan dizliş yenisiyle değiştiriliyor... Oyunculara bol stamina gerektiğinden, ve özellikle bizim oyuncularda pek stamina olmadığından 4 ana dizilişte farklı oyuncuları kullanmakta fayda var. Box play takımınızdan 1 kişi cezalı olduğunda, sahada 1+4 oyuncunuz varken devreye girer. Rakip sürekli hücumda olacağından, defansif özellikleri güçlü oyunculardan oluşturmakta fayda var box play'leri. Power play dizilişleri ise rakipten oyuncu cezalandırılıldığında kullanılıyor." bi bu var. bide bu; ben 1-2-3-4 dizilişleri bu şekil diziyorum.box playde defansif power playde ofansif adamlar ve oyun oynuyorum.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Eyvallah fistancım[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 haha ovunucek birsey buldum dikkat ederseniz gol kralliginda tur golcum guralcim:) 3. sirada forvet bile degil aslinda:-p[signature][hline]vimpirMZ : Vimpir Sk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 rezil... :P[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ne var olm turkiyeyi en guzel sekilde temsil ediyorum gavursuz cikin maclara arkadaslar gavursuzzz:D:D[signature][hline]vimpir MZ : Vimpir Sk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 yau vimpir senin gençlere karşı 1 tane pozisyon bile bulamadım. valla bilmiyorum ya ben bu oyunu oynamayı ya da bu hafta benim şanssız haftam. bi de her maçta kırmızı görmeye başladım nedendir bu engellemenin bi yolu var mı. agresif oynatmayalım mı?[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bahcelievler penaltıyla 1-0 yenmiş ya :([signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 1 tane de kacırmısım ama :)[signature][hline]Mz Team: Bahcelievler Syra - Burning Legion - Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 7-3 lük bir skorla Hörü'ye teslim olmuş benimkiler :)[signature][hline]MZ : Knights Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: toggie, 23 Aralık 2005 14:05 tarihinde demiş ki: yau vimpir senin gençlere karşı 1 tane pozisyon bile bulamadım. valla bilmiyorum ya ben bu oyunu oynamayı ya da bu hafta benim şanssız haftam. bi de her maçta kırmızı görmeye başladım nedendir bu engellemenin bi yolu var mı. agresif oynatmayalım mı? taktikle ilgili olsa gerek atiyorum orta saha oyuncularin cok sacma yerde duruyordur sende uzun top oynuyorsundur toplar hep benden dondugu icin pozisyon bulamamis olabilirsin mesela yani:)[signature][hline]vimpir MZ : Vimpir Sk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: lancelotdulac, 23 Aralık 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 7-3 lük bir skorla Hörü'ye teslim olmuş benimkiler :) geçmiş olsun :) bende Myth Busters'a 5-1 yenildim :P[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mumu kavusmus Banegasina belliki :) Istanbul Tomahawks 3 - Catford City 1[signature][hline]I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk [signature]Mz Team: Catford City Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ahah bu nedir ya http://www.managerzone.com/?p=match&sub=result&tid=370934&uqid=3709341135362183&mid=92102408 yeterli kadrom olmadıgı icin 2. maclara eksik kadro ile cıkıyordum. Ustune oyunda 2 oyuncum sakatlanınca hukmen yenilmisim. Sacmalamıs biraz :)[signature][hline]Mz Team: Bahcelievler Syra - Burning Legion - Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar