Mumu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 arkadaşlar bu turnuvaya hazır olmayıp katılıp sürekli fark yiyeceğinize katılmayın .. turnuvanın neşesi kaçıyor. bizim istediğimiz herkes birbirine kafa tutsun bi maça bakınca hmm x y'yi yener z de a ya fark atar diyemeyelim.. heyecanla skor bekleyelim.. bizim amacimiz bu.. ilk kupayi ben düzenledim. eksilerini artilarini koyduk masaya. düşündük böyle bir sonuç çıktı işte. belli koşullar var.. bu arada bu thread sticky hale geliyor simdi. diğerine mesaj atmayin tarihin tozlu yapraklarindaki yerini alsin pati cup olaraktan eheh..[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ve bizim görmek istediğimiz tek şey var. bakın burada katılacakların 12 si belli olmuş durumda. bu 12 kişide aktif olarak şu thread içerisinde mesaj atsa konusmalar ifkir alisverisleri olsa cok daha iyi olmaz mi? sadece skorlarin puan durumunun(herkes görebildiği halde) buraya konulmasiyla olmuyor bu is.. siz bu isi isteyerek yapin ki bizde mutlu olalim dimi ama :P[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Beni unutmayın. Holigan Team // toggie[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 sen bu hafta niye hazirlik maci yapmadin cocuk?[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 elemanlar yorgun. altyapı da bu hafta sonunda gelecekmiş fistan'ın dediğine gore. napalım kader işte :p ama 3-0 kodum bugun.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 bugün 11tane attım çok mutluyum ayrıca 110euroya iyi bir oyuncu transfer ettim altyapıda bi kaç genç yetenek var mutlu ve heyecanlı bir şekilde kupayı bekliyorum (ayrıca sponsorumuz fistan'a teşekkürlerimi sunuyorum :p)[signature][hline]gizli lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 The Paticik Cup =o= II Turnuva Kuralları: 1- Maçlar saat 13:00'da başlayacaktır. 2- Turnuvaya katılan herkes forumlarda aktif olmak zorundadir.(Bu thread içinde.Dİğerleriyle ilgilenmiyoruz)Yani maçların kritiklerini yapmak, turnuva ile ilgili sorular sormak, kısacası aktif olarak bu thread içinde 16 takımın sahibininde bulunması zorunludur.Forumlarda aktif olmayan katılımcılar turnuvayı şampiyon dahi bitirseler bir dahaki turnuvadan men edilecektir.(Arkadaşlar bizim istediğimiz bir iş yapiyorsak tam olsun.Gelsin insanlar burada, x ile ynin maçı 2-2 mi bitti x ile y nin sahipleri kritik yapsinlar şöyle şöyle oldu ondan böyleydi gibisinden konuşsunlar aktif olalım eğlenelim zevk alalım.) 3- Hörü ve FC Antalya United maçlara paf takım ile çıkacaklar.(Geçen turnuvadaki güçlerin dengesizliiğinden dolayı böyle bir karar alınmıştır) 4- ManagerZone'da 1 sezonu tamamlamış olanlar bu turnuvada hiç bir yabancısını oynatamaz.(her maç kontrol edilecektir ve 21 yaşında bir oyuncu görülürse ligdeki maçları iptal edilecek ve oynayan her takıma 3 puan yazılacaktır.lütfen illegallik yapmayın bizi uğraştırmayın.) 5- Managerzone'a en az 1 sezon önce başlamış olanlar, turnuvada 20 yaş üstü hiçbir oyuncusunu oynatamazlar.(her maç kontrol edilecektir ve 21 yaşında bir oyuncu görülürse ligdeki maçları iptal edilecek ve oynayan her takıma 3 puan yazılacaktır.lütfen illegallik yapmayın bizi uğraştırmayın v2.0) Ve bu kural olmasada belki de en önemlilerinden.Lütfen takımınızın form durumuna dikkat edin. formsuz bir takımın formu iyi olan bir takımdan(aynı düzeyde oyunculara sahip olsa bile) fark yemesi cok yüksek ihtimaldir.Zevksizleştirmeyelim turnuvayi.hazirlik maclarimiza dikkat edelim. sanırım bu kadar şu anda aklıma gelenler. turnuvamızın ikincisi kısa bir süre içerisinde başlayacaktır. katılan herkese başarılar, katılamayanlara ise bir dahaki turnuvada görüşmek üzere diyorum ;) Pati Cup yönetim kurulu adına , Mumu[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qaniel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ligde 5ledim bende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ligde son 6maçta 6 galibiyet, grup lideri olaraktan bu turnuvayı bekliyorum. sıkı durun Real Zamazingo geliyor!!![signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Atakent JK ile 8 maçta 7 galibiyet ile grup lideriyim. attığım 49 yediğim 3.. geliyorum dememe gerek var mi?[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: Qaniel, 28 Kasım 2005 02:47 tarihinde demiş ki: ligde 5ledim bende :D ben seni her mac 5 liyorum yalcincim anelkam.. gel sen babana söyle :P[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 katılabilmeyi isterdim. Gerçi alt yapımı açtım sırf bu kurallar yüzünden.. Nekadar sürerki gelmeleri?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Bu MZ paketlerinden hangisi en uygunu 4.-5. lig takımı için? Top team maçları falan gereksiz bence.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Vazgectim katılmak istemiyorum. [Bu mesaj aKuMa tarafından 28 Kasım 2005 14:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qaniel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: Mumu, 28 Kasım 2005 03:28 tarihinde demiş ki: said: Qaniel, 28 Kasım 2005 02:47 tarihinde demiş ki: ligde 5ledim bende :D ben seni her mac 5 liyorum yalcincim anelkam.. gel sen babana söyle :P geccen bunları ruyanda 5liyosun sanırım sdgsdgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: inf, 28 Kasım 2005 08:15 tarihinde demiş ki: katılabilmeyi isterdim. Gerçi alt yapımı açtım sırf bu kurallar yüzünden.. Nekadar sürerki gelmeleri?? cagırılan altyapılar bu cumartesi takıma katılır. said: Silphatos, 28 Kasım 2005 10:40 tarihinde demiş ki: Bu MZ paketlerinden hangisi en uygunu 4.-5. lig takımı için? Top team maçları falan gereksiz bence. paket alacaksan yılbaşını bekle derim.kampanya oluyor ve yarıyarıya fiyatlar düşüyor.top team gereksiz.real play maçları izlemek için ideal ama 3 euro aylık pahalı.yıl başında 12 aylık kampanyalar oluyor hediye olarak bende onu bekliyorum şu an.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 hmm ben de onu bekleyeyim o zaman. sağol.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 KULLANICI İSMİ=BODRACK TAKIM İSMİ=GERCÜS JK BENİDE ALIN[signature][hline] Her an her tuvalete dalabilirim Korkun benden Eski Öküz Yeni Aşık Bodrack The Tuvalet Psycho is back [ quote ]fede, 02 Ekim 2005 23:57 tarihinde demiş ki: aa vanille bayanmış laaan allah belamı versin hep erkek diye okuyodum ben hatta bu top mu diyodum içimden :D:D:D:D [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 1 aralıkda iç-dış maç yapmak isteyen var mı?[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Silphatos,ayın biri için teklif yaptım. 29,30 ve 2 si için hazırlık maçı yapmak isteyen olursa; Takım adı:Ladik kullanıcı:lucretia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 darrklorrd - FC Sönmez United[signature][hline]Unigroup - Cem Sönmez Managerzone : FC Sönmez Republic Lig : 1. SNMZ Oyn : 3 Av: 19 P : 9 Paticik Lig'i : 4. SNMZ Oyn : 7 Av : 33 P : 16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: Fistan, 28 Kasım 2005 15:27 tarihinde demiş ki: said: inf, 28 Kasım 2005 08:15 tarihinde demiş ki: katılabilmeyi isterdim. Gerçi alt yapımı açtım sırf bu kurallar yüzünden.. Nekadar sürerki gelmeleri?? cagırılan altyapılar bu cumartesi takıma katılır. Peki ozaman benim takımımın nesi eksik kaldı lige katılmak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 en azından yaptıgın hazırlık maçlarının managerzone'a yakışmadıgını belirtebilirim.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Anlamadım,devamlı aynı takımla hazırlık maçı yapmayımı kastediyorsun? Etik olarak yanlış olduğunu bilmiyordum çünkü birçok takıma rastladım bu şekilde maçlar yapan. Olağan birşey olduğunu sanıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 aynı takım olması önemli değil.kendi sahanda kabul etmişsin[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar