Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 silphatos'un dostluk ligine katılmak isteyenler mesaj atsın. katılım 1 eu[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 2006'nın ilk gününde div.4.71'de şampiyonluğun kader maçı oynanacak.Lig liderinin üç puan arkasındayım ve maç benim sahamda olacak.(Arada bir maç daha var ama farklı kazanırım.) Bu yüzden o maça kadar çok iyi hazırlanmam lazım.Sizlerden ricam bana hazırlık maçı teklif etmeniz. Takım adı:Ladik kullanıcı:lucretia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebby Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 narlıdere sk owning Narlıdere sk godlike[signature][hline]Tribünlerde , Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde Darağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bold_PiloT53 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 oyunda yeniyim hazirlik maci yapmak istiyenler MoonDavon53 malatya fk hazirlik maci yollarsiniz sevinirim!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 [spo1=sizce durumum çokmu kötü ya ben napacam ][/spo][signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 hazırlık maçı yapmazsan para kazanamazsın :) ptesi-salı-carsamba göründüğü kadarıyla boş geçmiş senin sadece sponsor gelirin var :)[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 geçmiş olsun, o takım ölmüş :)[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 benim durum daha kötü valla ama kendi sahamda bi maç yapsam düzeltcem[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 tama ben hazırlık maçı yapayim o zman da kimse kabul etmiyo . korkuyolamı ne[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ahah bugün alttakiler üsttekilere güzel bi ders vermiş :) ligin başı ile sonu belli değil... gerçi benim gençler sürünüyor yine ama olsun bugün uzun aradan sonra ilk galibiyetimi aldım.taktik değişikliği işe yaradı sanırım :P[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 lig sacmaladi.. imkansizi basardim ve yenildim.. bu oyun ciddi bicimde random sonuclar veriyor..[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Ben buna random sonuç demiyorum.Nitekim gerçek hayatta olduğu gibi en güçlü takımlar bile çok basit güçsüz takımlara yenilebiliyor, buna da random sonuç diyemeyiz herhalde.Bu oyunda da bunu düşünürsek, çokta mantıksız durumlar çıkmaz ortaya.O gün oynadığınız maçta 9 pası olan adamınız, ne hikmetse tam top tutamamıştır, düzgün pas atamamıştır ve sonuç olarak maçı kaybetmişsinizdir.Bence similatör bu konuda çok dengesiz değil, hataları var elbet, onlarda düzeltiliyor zaten.[signature][hline]MZ : Knights Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 açıkçası ilk haftalarda oyunu tam kavrayamamış olmam beni mahvetti. şimdi yeni yeni kapıyorum mevzuyu ama iş işten geçti gibi :) son 4 maçta 3 galibiyet bi beraberliğim var, ama averajım haliyle çook düşük.[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi mz:Real Zamazingo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: Mumu, 22 Aralık 2005 13:55 tarihinde demiş ki: lig sacmaladi.. imkansizi basardim ve yenildim.. bu oyun ciddi bicimde random sonuclar veriyor.. ağlama şimdi. silphatos'un takımıda taktiğide iyi. arada uçurum mu var sanki senin takımla? :P[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Gercekten beklenmedik sonuclarla dolu bir gun olmus.Ama Fistan ve lancelot a katiliyorum kesinlikle hatali birsey yok ortada.Hemen hemen tum favoriler yenilmis :)[signature][hline]I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk [signature]Mz Team: Catford City Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Bence arada boyle gunler olmasi gayet iyi yoksa ne anlami kalacak Fistan ve digerlerine 20 yas ve yabancisiz kurali getirmis olmamizin? Yerlerine yeni yenilmezler getirmek icin degildi sanirim....[signature][hline]I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk [signature]Mz Team: Catford City Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 aglamak falan diil ya.. mantik soyle yani ben bahceliye yeniliyorum okey ertesi gün bahceli tutup goztepe tigers'a yeniliyo ve ben o gün brotherhood of the balla yeniliyorum.. mantiksizlik burda zaten yani en zor dedigim 5 mactan 4 galibiyetle ayrildiktan sonra ustuste iki maglubiyet can yakiyo haliyle..[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Bende sansa yenmisim bugun Vimpiri galiba.Nasil olmus bilmiyorum ama 10 kisi cikarmis sahaya sanirim.[signature][hline]I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk [signature]Mz Team: Catford City Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 o diilde fistan az once soyledi sakatligi hafif olanlari oynatabilirsin diye.. bilseydim 2 gundur yenilmezdim ..[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Kim sakat sende bukadar etkileyen takimi? Severinas mi ne forvet vardi olsa olsa odur :)[signature][hline]I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk [signature]Mz Team: Catford City Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 o var bide ortasaham var.. saverio banegas :P ama soylede bi drum var 5.ligdeyim ve kalburüstü adamlarim bunlar. ve sakatlar diye oynatmadim. keske oynatsaydim.. takimi cok etkiliyolar. bide paftan adam oynatmanin ne kadar sakincali oldugunuda ogrenmis oldum.. 18 yasina kadar bi daha hic bi maca cikarmicam :P[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ben oynamıyorum ya bunalıma giricem. her şeyi yapıyorum butun hafta hazırlık macı oynatıyorum taktiğim iyi. sadece hiç transfer yapmadım o kadar yani butun sorun transferde mi anlamadım. sürekli yeniliyorum yahu.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 toggie oyuncularının form durumu nasıl? mesela tüm takım 9 form mu? değilse takımın biraz zayıflar.taktiğinde fena değil. orta sahadaki 3 lüyü biraz daha geriye çek. sonacıma bugun kü maçta iyi oynamış takımın 19 şut atmışsın benim takım 7 şut atmış.benim forvetlerin şut özelliği sölemek ayıp olmasın 8-9 top. o yüzden %100 le oynamışlar :P 1-2 kaybetmişsin maçı. yavaş yavaş gelişecektir senin takım.fena değil yani gidişat.üzülme yeniliyorum diye.birden patlarsın. ;)[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi [Bu mesaj Fistan tarafından 22 Aralık 2005 17:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 öptüm mumu :), en iyi forvetim engin de cezalıydı ama galibiyeti almışı. zaten o cezalı olduğu için oyuncuları analiz ettim ve formasyonlarını baya bi değiştirmiştim (john benjamin toshack'ım O_o)[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ya bir şey soracam, frikik ve penaltıcılarda sadece duran top yeteneğine mi bakılıyor, yoksa şut çekme ile birlikte duran top yeteneğine mi?[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar