Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Paticik Cup =o= II [Managerzone]

Fistan

Öne çıkan mesajlar

said:
Qaniel, 16 Aralık 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
hakketen bilen biri varsa solesin delircem berabre kaldım ya allahımm as forvetim oynamadı ne alakaysa maçta

Kulüp Binası > Oyuncular > Sakat/Cezalı :)

oyuncun cezalıymış dikkat etmemişsin. iki sarı kart görmüştür vs.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!
MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
Sosyal ağlarda paylaş

Tomahawk Arena'da DEPREM!! 16.12.2005/Cuma

Zamazingo Arena'daki 10 siddetindeki depremin etkileri yeni yeni gecerken bugün de Tomahawk Arena'da 8.1 siddetinde yeni bir deprem daha yasandi. Olen yada yaralanan olmazken depremin Prekazi United'a hasar verdigi tahmin ediliyor.

Istanbul Tomahawks AFC : 8 - Prekazi United FC : 1

Zor geçeceği düşünülen ama bol gollü biteceği tahmin edilen maçın yıldızı attığı 5 golle yine Saverio Banegas olurken
Sedat Ergonul(1) ve Isaias Velasco(2) attigi gollerle galibiyete buyuk paya sahip oldular.Prekazi United FC'de Severinus Kazimierz 75. ve 82. dakikalarda gördüğü 2 sari kart ile takimini 10 kisi birakti.Prekazi United'in tek golü 92. dakikada Mahir Balamir'den geldi.

Istanbul Tomahawks Güle Oynaya - 19.12.2005/Pazartesi

FC Antalya United - Istanbul Tomahawks AFC 2 - 4

Gördes Stadium'da oynanan maçta FC Antalya United'ın gençleri Istanbul Tomahawks AFC karsisinda ellerinden geleni yapsalarda yenilgiden kurtulamadilar.FC Antalya United'in golleri;
Recai Sahinter(28) ve Rasim Taran(55)'dan gelirken Istanbul Tomahawks AFC'nin gollerini; 51, 65 ve 69'da Saverio Banegas ve 94'te Isaias Velasco atti.

Istanbul Tomahawks AFC Son Anda - 20.12.2005/Salı

Istanbul Tomahawks AFC - Vimpir SK : 1-0

Tomahawk Arena'da oynanan maça Tomahawks© Saverio Banegas'tan yoksun olarak cikti ve mac boyu gol yollarinda cok zorlansa da 1-0 ile Vimpir SK'yi gecmeyi basardi.
Galibiyeti getiren golü 83. dakikada Isaias Velasco takiminza kazandirdi.

Istanbul Tomahawks AFC'de sok gelisme - 21.12.2005/Carsamba

Bahcelievler ile oynanacak mac öncesi Saverio Banegas'in oynamayacagi kesinlesirken sakatlar kervanina bir de Tomahawks©'in önemli orta saha oyuncusu Haydar Sanver'in katilmasi teknik direktör Murat Saglam'i kara kara düsündürüyor.Murat Saglam mactan onceki son taktik idmaninin ardindan duzenledigi basin toplantisinda sunlari soyledi:

"Bahcelievler belki de bu sezon oynayacagimiz en zor mac olacak.Eksiklerimiz ve yerlerine oynayacak olan genclerimin tecrübesizligi kara kara düsündürüyor.Fakat yinede takimima güvenim tam.Yarin en kotu sonuc olarak beraberlik ile evimize donecegimizi dusunuyorum."

[signature][hline] Sex Machine
MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II

[Bu mesaj Mumu tarafından 21 Aralık 2005 02:25 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Mumu tarafından 21 Aralık 2005 02:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sezon başından beri önümüz kesilmeye calışıyor göztepenin evlatları olarak buna izin vermiyeceyiz artık bizde dişimizi göstercez.cocuklar ne kadar ikili mücadelelerde yumuşak olsalarda kartı onlar görüyor.yıldız forvetimiz Jon Oberg'in mac sonu tekmeliğini parcalamışlar hakemler hep insiyatifini diğer ekipin adına kullanıyorlar artık çifte standartı aşmalıyız anadolu takımlarını böle ezmeliler her nekadar istanbul takımı olsakta böle olmamalı bizde bu işte ekmek parası kazanıyoruz.saygılarımla Göztepe Tigers FC BAŞKANI[signature][hline]Pistan The Tiger
Sosyal ağlarda paylaş

bana davetiye göndermiştin tam katılıcam davetiyeyi geri mi çektin? =P
neysebu arada ben cok fazla dostluk ligine katıldım hepsine yetişemiyorum taktik planlamada falan.zate fazlasınada gerek yok haftada 5 dostluk ligi maçının gelirini alabildiğim için.

Silphatos, Bu arada hokeyde çok güçlü bir takımla berabere kalmayı başarmışsın tebrik ederim :)
Hazırlık maçlarını aksatmadan yapmaya devam et, alt liglerden birden üste çıkabilirsin hokeyde sezon başında.çünkü üst liglerde inaktif takım çok.
bu arada hokeyde de forum admini oldum ben :P[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!
MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi

[Bu mesaj Fistan tarafından 21 Aralık 2005 02:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Benim takim kor topal ilerlemeye devam ediyor pati liginde.Bazen iyi sonuclar aliyorum ama bazende hic beklenmedik yenilgiler.Bugunlerde transfer yapmaya calisiyorum ama ingiliz futbolcu bulmak nedense cok zor ve oldukca pahali bende simdilik yabancilarimi daha iyileriyle degistirmeye calisiyorum. 2 hafta daha bu sekilde gidecek takim ama sonra duzelme gosterecegini tahmin ediyorum.

Fistan ben hockey liginde hazirlik maci yapacak takim bulamiyorum varsa bildigin kimse duzenli mac yapacak haberim olsun.Silph le yapiyorduk ama o yenilik pesinde sanirim bugunlerde[signature][hline]I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk

[signature]Mz Team: Catford City
Sosyal ağlarda paylaş

Bende anlamis degilim forumlardan ve manual den anladigim kadariyla dizdim ama ligde kotu gidiyor takim bu sezon birsey yapamayacak[signature][hline]I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk

Sosyal ağlarda paylaş

eyvallah :) bu sezon gitti zaten neyse para olur belki bir iki transfer yaparim.Bu arada hockey coachlari niye okadar berbat anlayan varmi? 4 puckli bile yok D classta.

Futbolda ise cok zorlu bir mactan sonra Antalya United i 3-2 yenmeyi basardim.Takimim cok kotu oynadi , ozellikle ilk yari.Ikinci yarida biraz toparlandik sonlarda ustuste buldugum 3 golle maci kazandik ama takimin genel performansi ve ozellikle yildiz forvetimin ortaya koydugu futbol ilerisi icin cokta umit vermedi.[signature][hline]I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...