jacabo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ezildim[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize mz: haspa fc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Istanbul Tomahawks AFC : 6 - 1 Haspa FC Saverio Banegas 6 golle yıldızlaşıyor..[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: aKuMa, 14 Aralık 2005 08:20 tarihinde demiş ki: halamın da bıyıgı olsaydı amcam olurdu :) görüşiciiiz :P[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 eziliyoruz =P[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: Mumu, 14 Aralık 2005 15:00 tarihinde demiş ki: said: aKuMa, 14 Aralık 2005 08:20 tarihinde demiş ki: halamın da bıyıgı olsaydı amcam olurdu :) görüşiciiiz :P Valla sana özel taktikle oynucam. Nedense senin takım bana ters geliyor. Gecen ligde , benim fark attıgım takımlara yeniliyordun gelip beni 1 kere yendin 1 kere berabere kaldın. Ama bu sefer 2 macıda alcam :)[signature][hline]Mz Team: Bahcelievler Syra - Burning Legion - Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 hadi bakalim ;) ben seni bi harciim :P[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 @akuma: abi taktik falan değiştirme zaten mumu benim taktiği kopyalamış :)[signature][hline]i'm a spy in the house of love Mz : Prekazi United FC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 takım yavaş yavaş toparlanıyor. son 2 maçımı farklı kazandım. nazar değmesin böyle devam =)[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: nameless13, 14 Aralık 2005 17:05 tarihinde demiş ki: @akuma: abi taktik falan değiştirme zaten mumu benim taktiği kopyalamış :) senin taktiği kazanicagimi düsündügüm maclarda tek oyuncuma gol attirmak istedigimde kullaniyorum. zaten zor maclarda oyle bi taktikle maca cikmam..[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Beyler sizde güçsüz görünüp, yıkanlardan oldunuz yahu :) Altyapımızı biçiyor gelen geçen, 4-5 puan topladık dua ediyoruz valla, hiç hafife alınacak gibi değilsiniz, biliniz. :)[signature][hline]MZ : Knights Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 :)[signature][hline]Mz Team: Bahcelievler Syra - Burning Legion - Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 tşk ederiz efendim :) şu kredi kartım elime geçse de yılbaşındaki özel paketlerden ben de alsam ya. sabırsızlanıyorum valla. hiç bu kadar bagımlı olacagımı düşünemezdim.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Vimpir le Antalya takımda degisiklik mi yaptınız nedir bu yaw.Kural hatası var macın tekrarını istiyorum. :) [signature][hline]Mz Team: Bahcelievler Syra - Burning Legion - Rogue [Bu mesaj aKuMa tarafından 15 Aralık 2005 13:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ahah 1-1 :) 1 puan bizimdir =P[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Özel paketler neyimize yarıyorki ?[signature][hline]Unigroup - Cem Sönmez Managerzone : FC Sönmez Republic FC Sönmez Republic Oynadığı : 8 Galibiyet : 8 Attığı : 47 Yediği : 1 Averaj : 46 Puan : 24 Sıralama 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Maçları 3D izliyorsun, özel liglere kupalara falan katılabiliyorsun. Yılbaşı kampanyası olarak başka şeyler gelecek mi, yoksa şu anki gold paket kampanyasından mı bahsediyorsun?[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 artik yasamamin bir anlami kalmadi :D, gerci cok yagmur yagmis belkide ondandir :)[signature][hline]vimpirMZ : Vimpir Sk[Bu mesaj vimpir tarafından 15 Aralık 2005 14:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Vimpir bizim takımları küçük görüyolar ya. halbuki benim takım şu ana kadar oynadıgım tüm takımların değerinden yüksek değeri var.Sadece Hörü'nün takım değeri benimkinden 150bin euro fazla o kadar =) 1.3m değerli takımlara yeniliyorum.sırf tecrübe olmadıgı için cocuklarda :)[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 walla yenildigim maclarin hepsinin sonuclarini yazarim hepside benim takimdan degeri yuksek takimlar:) benimkiler ortama inat oynuyorlar:D[signature][hline]vimpir MZ : Vimpir Sk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Hörü'yü 3-0 la geçerek averajla ikinci siraya yerlestim..[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qaniel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 veee Myth Busters FS ilk siraya yerlesiyor..[signature][hline]Myth Busters FS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 3-2 yenildim deplasmanda ühüh. Yılbaşında paketlerde özel indirim falan fişman oluyo demişti Fistan. Tam hatırlamıyorum ama yılbaşına özel birşeyler olmuş geçen sene sanırım.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Artık bi anlamı kalmadı sonucta yedek takımla oynayan takımlar olduğu için Altyapıdan bile adamlar oynatıyorum :) Ligde 10 maçta 10 Galibiyet PAti Liginde 10. muyum neyim lol[signature][hline]Unigroup - Cem Sönmez Managerzone : FC Sönmez Republic FC Sönmez Republic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ha yok aslarla oynasanda farketmez :P[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 isteyen mesaj atsın A takımla çıkayım onun maçına =P gençlere taktik yaptım bugün.değiştirdim.eski taktik tutmadı gibi.bakalım nolcak.herkes delikanlı türk forvet görsün =P[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar