Mumu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 istanbul tomahawks afs wins 4 games in a row.. goztepe tigers'ıda 4-2 ile geçen Istanbul Tigers AFC 13 puanla 4.lükteki yerini koruyup 2. ve 3. takimlar ile arasindaki puan farkini 2 ye indiriyor.. yarın Real Zamazingo ile oynuyoruz.. haydi cocuklar..[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Qaniel, 12 Aralık 2005 14:47 tarihinde demiş ki: valla ucundan almışım çekişmeli olmuş bu seferde ben 2 maçı alıyım bahceli :D Bu macta kalecine dua et. Rovansta gorusuruz :)[signature][hline]Mz Team: Bahcelievler Syra - Burning Legion - Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 basylıycam sansıma tam lıg baslıyacagı hafta zz ları duzelmetye kaltım zaten formlar dustu bu carsamba zz lar gıdıyor artık yavas yavas toparlanırım lıgın dıbıne vurduk zaten =)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize mz: haspa fc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 beni de yemişler ya :([signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 yarınki prekazi united-bahcelievler ve myth busters fs - fc sonmez republic maclarindan cikicak 2 beraberlik beni cok rahatlatir.. nasi olsa hepsini yenicem sdgdsh :P[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 uzun bir süredir takip edemiyordum, neyse bugün ilk galibiyetimi almışım. :D[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi mz:Real Zamazingo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 beni yendin :) allam ya ne ezik 1 macti[signature][hline]Msn Space MZ : Vimpir Sk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qaniel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: aKuMa, 12 Aralık 2005 16:29 tarihinde demiş ki: said: Qaniel, 12 Aralık 2005 14:47 tarihinde demiş ki: valla ucundan almışım çekişmeli olmuş bu seferde ben 2 maçı alıyım bahceli :D Bu macta kalecine dua et. Rovansta gorusuruz :) ok;)[signature][hline]Myth Busters FS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 abovvv 10 kişi kalan bahçelievleri 1-0 yenerken 2-1 oldu vay başıma gelenlerrrrrr, oy oy anam oy[signature][hline]i'm a spy in the house of love Mz : Prekazi United FC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 9 kisi kaldıgım macı zor da olsa 2 1 kazanmasını bildim. Lige daha cok heyecan geldi simdi :)[signature][hline]Mz Team: Bahcelievler Syra - Burning Legion - Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Knights Team 1 - 4 Holigan Team 9 kişi kalan rakibini Rıdvan Mansur affetmedi. 4 gol de aynı oyuncudan. geçmiş olsun efenim :)[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 battımki ne battım[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize mz: haspa fc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Yenilmişiz gene, kaderimiz ^^[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Alıştık yenilmeye. :) En azından hedefimiz olan bir kaç puanı aldık, bu da birşey diyoruz.[signature][hline]MZ : Knights Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 eheh helal olsun valla lancelot. bu haftaki zone dergisinde senin takımın ismi geçiyodu :)[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qaniel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 yine yendim :D[signature][hline]Myth Busters FS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qaniel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 2 sarı kart yemıs adam bıdakı maca cezalı olucak bunu takip etmem mi lazım yoksa bi yolu var mı bakmak için bilen var mı?[signature][hline]Myth Busters FS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Aynı maçta 2 sarı kart yediyse, diğer maça cezalı olmuyor.Bunun sebebi sistemdeki hata ve ne yazıkki düzeltmiyorlar (düzeltemiyorlar). Farklı maçlarda üst üste birer sarı kart yerse oyuncular cezalı duruma düşüyor ya da direk kırmızı yerse bir maçta, diğer maçta oynayamıyor.[signature][hline]MZ : Knights Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Hörü ilk kupanın rövanşını aldı =P 2-0 yenildim.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 FLAŞ FLAŞ FLAŞ!!!ISTANBUL TOMAHAWKS AFC , REAL ZAMAZINGO YU DEPLASMANDA GOLE BOĞDU.. Bugün Zamazingo Arena'da richter ölçeği ile 10.0 siddetinde bir deprem yasandi. Istanbul Tomahawks AFC, Real Zamazingo karsisinda isi biraz abartarak gol sov yapti.Macin yildizi 9 gol atan Saverio Banegas olurken genç ortasaha oyuncusu Matthias Komornicki yaptığı asistlerle takimi ateşleyen isim oldu. Saverio Banegas maçtan sonra yaptığı aciklamada; "Bu sezon gol krallığını kimseye bırakmayacağımı bugünkü ve yarın oynayacağımız Haspa FC maçlarında göstereceğim" dedi..[signature][hline] Sex MachineMZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II[Bu mesaj Mumu tarafından 13 Aralık 2005 22:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stupefy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 mütavazi bi anadolu takımı olarak ligin ortalarına demir atarak allah izin verirse 3. paticik liginde üst sıraları hedefliyoruz az bir bütçe ve akabinde yaşanan ekonomik sıkıntıların ardından takımdan ayrılan bazı futbolcuların başkanımızın sözü üzerine geri gelerek takımla idmanlara cıkmaya başladılar.formumuzuda yemyeşil dikdikten sora GÖZTEPE TIGERS herkese gercek yüzünü göstericektir.bu arada sezon başından beri hakemlerle ilgili yorum yapmıacaktık ama artık canmıza tak etti futbol deil bi voleybol macına dönen macta rakip 11 kişi ve hakemle beraber 12 kişiyi yenmeyi bildik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 @akuma: 10kişi yenmişin abi , diğeri 93te atılmış :p bu arada 2. yarı resmen şov yaptın anlamadım gitti yau, normal yenilsem üzülmem ama 10 kişi kalan takım karşısında 1-0 öne geçip yenilmek üzücü + TEBRKİLER hehadhghsfg[signature][hline]i'm a spy in the house of love Mz : Prekazi United FC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 name.. en gollü maç :P[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 yalniz haspa ile oynicagim mactan sonra fikstürüm cok zor.. önce hörüyle. sonra prekaziyle ondan sonra vimpirle ve fistanla, son olarakda bahcelievler le oynicam ardarda.. bu maclardan cikicak 15 puan ben sampiyon yapar :P[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II [Bu mesaj Mumu tarafından 13 Aralık 2005 23:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 halamın da bıyıgı olsaydı amcam olurdu :)[signature][hline]Mz Team: Bahcelievler Syra - Burning Legion - Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar