vimpir Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: lancelotdulac, 07 Aralık 2005 13:32 tarihinde demiş ki: Bizde zar zor ilk puanımıza Vimpir Sk karşısında 0-0 lık sonuç ile ulaştık.İki takımda çok iyi oynamasa da bizim altyapının ultra düzeyde kötü oynadığını söylemek mümkün. :) ben bole igrenc 1 mac daha once izlememistim:) 12/7/2005 1:00pm Dostluk Ligi: The Paticik Cup =o= II Knights Team - Vimpir Sk 0-0[signature][hline]Msn SpaceMZ : Vimpir Sk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Evet, bende pek izlemedim, böylesi vasat bir maçı. :)[signature][hline]MZ : Knights Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Bahcelievler takımı zorlu haspa deplasmanında 2 0 galip gelerek zirvedeki iddaa sını surdurdu.[signature][hline]Mz Team: Bahcelievler Syra - Burning Legion - Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 3 maçta 3 mağlubiyetle iddiama devam ediyorum :P ama yok neyse ki olayı çözdüm. ilk iki maç inanılmaz bir hata yapmışım, dün gece farkettim neyse ki, Hörü'ye 3-2 yenildim ama ezilmedim ehehe :P bir oyuncum kırmızı kart görmese gösterirdim ben oha ;) neyse sağlık olsun, lig uzun bir maraton, önümüzdeki maçlara bakacağız artık. (yau şimdi farkettim de amma zor fikstür gelmiş bana be)[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi mz:Real Zamazingo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ilaç gibi geldi bu galibiyet :) Hörü Gençleri bu işi götürür ama şampiyonluk tabi ki bu takımla zor. ilk 8 olursa iyi olur.bu arada gol krallığında Umut Ziver ile iddaalıyım ona göre =P[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 imzamada koydum ;)[signature][hline]MZ: Hörü Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 yarın hörü yü haspa arena cehenneminde görcez :p[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize mz: haspa fc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 @duke: önündeki maçlara bakcan ama yarın benle yaptıktan sonra bak kenk falan dinlemem 10 tane atarım nihohayt[signature][hline]i'm a spy in the house of love Mz : Prekazi United FC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 yarın bahceli deplasmanına gidiyorum. allah yardımcımız olsun =)[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 yarın knights team ile oynuyorum.. bakalım bizim cocuklar napicak.. forvetlerimden biri iyilesti.. yarin oynuyor. digeri iyilesede diksem forvetime.. eh neyse.. yarin ki maci kazanip önümü acmak pesindeyim. cok inandik. Tomahawk Arena'da knights teami ezicez :P[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 taktiği değiştirdim bakalım ne olcak bundan sonra.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 @nameless; sana ligdeki ilk mağlubiyetini tattıracağım gibi iddialı bir cümle kurmayacağım çünkü yarın seni kendi sahanın çimlerine gömeceğim. seni gömmeden ölmeyeceğim prekazi. ehehehehe (o diyil de nolucak bu Zamazingo'nun hali)[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi mz:Real Zamazingo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Sonuncu olmamak için savaşıyoruz, yarın için bizde bi kaç taktik ayarlaması yaptık, bu altyapıya hangi taktik iyi gider tabii bilemiyorum ama yaparlar belki birşeyler diye ümit etmekteyiz. :))[signature][hline]MZ : Knights Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ben de bahceli deplasmanı için özel bir taktik yaptım dün =)[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 İstedigin taktigi yap!!! Geliriz yeneriz gideriz.. :)[signature][hline]Mz Team: Bahcelievler Syra - Burning Legion - Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ahah yenildim 2-1. mac senin sahandaydı zaten :) ama rovansta affetmiycem :-)[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 duke'e de geçmiş olsun diyip jacabo'ya göz dağı veriyoruz :p bu arada hörü'nün paflarının maşallahı var, tırsıyom[signature][hline]i'm a spy in the house of love Mz : Prekazi United FC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 yine yenildik ma ezilmedik =P tebrikler göztepe :) bu arada toggie'ye ben dedim taktiği değiştir diye ama bahcelievlerde degistirmis tesadufe bak ehhe.benden bulma yani toggie =P[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 knights team i 2 golle geçerek yoluma devam ediyorum..[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stupefy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: Fistan, 08 Aralık 2005 14:49 tarihinde demiş ki: yine yenildik ma ezilmedik =P tebrikler göztepe :) saol fistancim. bizim cocuklari icine dustukleri psikolojik cöküsten kurtarmaya calisiyoruz hala. bakicaz artik. fikstürümüzde zormus ama hadi neyse :P[signature][hline]Pistan The Tiger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 2-0 dan mac almak vay be:) Vimpir Sk - Siyahbeyaz Fc 3 - 2 [signature][hline]Msn Space MZ : Vimpir Sk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qaniel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 4te 3 yaptım çekişmeli maç oldu cok gol pozısyonu fakat parasızlıktan dolayı alınan kotu forvetler deyerlendıremedı Tur 4 Catford City - Myth Busters FS 1-2[signature][hline]Myth Busters FS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 yok fistan saolasın taktik için senden bilmem merak etme :) öküzlük bende gittik söyledik özel taktikle cıkacagımızı maca ehehea defansını gecemedim gol pozisyonu yaratamadım pek ama 1 gol attım yine de. ayrıca daha farklı da yenilebilirdim ama masallah kalecime. bundan sonra as kalecim olarak =)[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bu ne ya hörü 5 lemiş bide paf larla yuh[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize mz: haspa fc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 jacabo senin takım iyi gibiydi ya formları düşük heralde? hörü'nün paflarda fena değilde 5 yenmez o takımdan.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar