Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Paticik Cup =o= II [Managerzone]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
lancelotdulac, 07 Aralık 2005 13:32 tarihinde demiş ki:
Bizde zar zor ilk puanımıza Vimpir Sk karşısında 0-0 lık sonuç ile ulaştık.İki takımda çok iyi oynamasa da bizim altyapının ultra düzeyde kötü oynadığını söylemek mümkün. :)

ben bole igrenc 1 mac daha once izlememistim:)

12/7/2005 1:00pm Dostluk Ligi: The Paticik Cup =o= II
Knights Team - Vimpir Sk 0-0
[signature][hline]Msn Space
MZ : Vimpir Sk
Mesaj tarihi:
3 maçta 3 mağlubiyetle iddiama devam ediyorum :P ama yok neyse ki olayı çözdüm. ilk iki maç inanılmaz bir hata yapmışım, dün gece farkettim neyse ki, Hörü'ye 3-2 yenildim ama ezilmedim ehehe :P bir oyuncum kırmızı kart görmese gösterirdim ben oha ;) neyse sağlık olsun, lig uzun bir maraton, önümüzdeki maçlara bakacağız artık. (yau şimdi farkettim de amma zor fikstür gelmiş bana be)[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi

mz:Real Zamazingo
Mesaj tarihi:
@duke: önündeki maçlara bakcan ama yarın benle yaptıktan sonra bak kenk falan dinlemem 10 tane atarım nihohayt[signature][hline]i'm a spy in the house of love
Mz : Prekazi United FC
Mesaj tarihi:
@nameless; sana ligdeki ilk mağlubiyetini tattıracağım gibi iddialı bir cümle kurmayacağım çünkü yarın seni kendi sahanın çimlerine gömeceğim. seni gömmeden ölmeyeceğim prekazi. ehehehehe
(o diyil de nolucak bu Zamazingo'nun hali)[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi

mz:Real Zamazingo
Mesaj tarihi:
Sonuncu olmamak için savaşıyoruz, yarın için bizde bi kaç taktik ayarlaması yaptık, bu altyapıya hangi taktik iyi gider tabii bilemiyorum ama yaparlar belki birşeyler diye ümit etmekteyiz. :))[signature][hline]MZ : Knights Team
Mesaj tarihi:
duke'e de geçmiş olsun diyip jacabo'ya göz dağı veriyoruz :p

bu arada hörü'nün paflarının maşallahı var, tırsıyom[signature][hline]i'm a spy in the house of love
Mz : Prekazi United FC
Mesaj tarihi:
yine yenildik ma ezilmedik =P
tebrikler göztepe :)

bu arada toggie'ye ben dedim taktiği değiştir diye ama bahcelievlerde degistirmis tesadufe bak ehhe.benden bulma yani toggie =P[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!
MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 08 Aralık 2005 14:49 tarihinde demiş ki:
yine yenildik ma ezilmedik =P
tebrikler göztepe :)

saol fistancim. bizim cocuklari icine dustukleri psikolojik cöküsten kurtarmaya calisiyoruz hala. bakicaz artik. fikstürümüzde zormus ama hadi neyse :P[signature][hline]Pistan The Tiger
Mesaj tarihi:
4te 3 yaptım çekişmeli maç oldu cok gol pozısyonu fakat parasızlıktan dolayı alınan kotu forvetler deyerlendıremedı Tur 4

Catford City - Myth Busters FS 1-2[signature][hline]Myth Busters FS
Mesaj tarihi:
yok fistan saolasın taktik için senden bilmem merak etme :)
öküzlük bende gittik söyledik özel taktikle cıkacagımızı maca ehehea
defansını gecemedim gol pozisyonu yaratamadım pek ama 1 gol attım yine de. ayrıca daha farklı da yenilebilirdim ama masallah kalecime. bundan sonra as kalecim olarak =)[signature][hline]Holigan Team
The Paticik Cup =o= II
  • Yeni Oluştur...