BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 resimlerini arıyorum bole setli felan nerden bulabilrim[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 [spo1=Orc Rogue M Shadowcraft][/spo] [spo2=Orc Rogue M Nightslayer][/spo] [spo3=Orc Rogue M Bloodfang][/spo] [spo4=Orc Rogue F Shadowcraft][/spo] [spo5=Orc Rogue F Nightslayer][/spo] [spo6=Orc Rogue F Bloodfang][/spo][signature][hline]EU-Silvermoon , Kyane NE Shadow Priestess Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 bloodfangin görüntüsü yenilendi yannız çok daha güzel gözüküyor arıtk[signature][hline]Fevaxium lvl 60 rogue of Sineclipse- Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 cook sagolun orc rog oluyorum dagger yerine fist weapon kullancam :D cok sagolun acayip makbule gecti[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 1- fistweapon öle çok kolay bulunan bişey değil 2- dagger skillerin duruken fist nie?[signature][hline]Haydan gelen huya giderde, "hay" ne olaki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 female orc, rogue a male den daha uygun gibi duruyo.[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Fist weapon ancak mc itemki eger mc'ye giriceksende fist weapon alinmaz backstab ambush dururken[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 tier2 setler için site[signature][hline]msn: [email protected] Sivrisinek Sivri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 yaa abi biliyorum dagger zaten one hand olcak fist 2. vercemde hosuma gidyo fist nedense yane kızmayın bana :)[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Döverler ama seni BG'de Bulldogcum, söylemedi deme sonra =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 yok kimse dövemedi beni rogla zaten actıgım rogue lvl 24 de bir aksam günü kardesimin elinde can verip klavyedki o a cımasız d-e-l-t tuslarına basılarak delete yazılıp :) hayata gozlerini yumdu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Kardeşin hala yaşıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 kaliteli rogue horde da orc, allianceta dorf ya : ) genelde öyle denk geliyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 kardesim yasıyo isin kalitesindenmi bilmem ama ben de ally rogu dorf acardım ve 60 main hand dagger yanında fist weapon fantaaazisi yaprdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 bence Horde'da Undead-Rog (hernekadar "oldukça" fazla bulunsada), bitirme hareketleri çok süfer, Alliance'dada Human-Rog en güzelleri.. Tabi female olacaklar, daha bi narin ve ölümcül :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar